THY'den otomobil fiyatına uçak bileti!

Türk Hava Yolları'nın Los Angeles uçuşlarındaki business class koltuk fiyatı, yoğun talebin etkisiyle 16 - 24 nisan arası gidiş dönüş 33 bin 250 TL'ye kadar çıktı. İran asıllı ABD vatandaşlarının transit uçuşa ilgisi büyük.

 THY'den otomobil fiyatına uçak bileti!
THY'den otomobil fiyatına uçak bileti!
GİRİŞ 13.04.2018 16:21 GÜNCELLEME 13.04.2018 16:24
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Türk Hava Yolları'nın bugüne kadarki en pahalı bileti yoğun talebinde etkisiyle ABD'nin Los Angeles kentine business class gidiş geliş bileti oldu.

Habertürk Haber Merkezi'nden Gökhan Artan'ın haberine göre, Boeing 777 tipi geniş gövdeli uçaklarla yapılan Los Angeles uçuşlarında business class'ta gidiş geliş seyahat etmenin bedeli 33 bin 250 TL'ye kadar çıktı.

 

 

THY'nin özellikle ABD gibi bazı uzun uçuşlarında busines class bilet fiyatları zaman zaman yoğun talebin de etkisiyle dikkat çekici rakamlara çıkıyor.


ÇOK SAYIDA İRANLI TAŞIYOR

Türk Hava Yolları'nın bugüne kadarki en yüksek bilet fiyatı da Güney Kaliforniya'da Pasifik Okyanusu boyunca uzanan ve Melekler Şehri olarak da anılan Los Angeles hattında oldu.13 saat uçuş süreli Boeing 777 tipi uçaklarla İstanbul'dan business class gidiş geliş bilet fiyatı 30 bin TL'yi de geçti.

Talebinde etkisiyle 16 Nisan gidiş ve 24 Nisan dönüş olmak üzere business class sınıfında Los Angeles'a seyahat etmenin bedelinin 33 bin 250 TL'ye kadar çıkması THY'nin bugüne kadar sattığı en pahalı bilet oldu. THY, İstanbul-Los Angeles karşılıklı uçuşlarında çok sayıda İran asıllı ABD'lileri transit olarak taşıyor.

YORUMLAR 7
  • KanuniTR 6 yıl önce Şikayet Et
    İş adamı için 33 Bin TL bir yolculuk için normal bir durum. Ciddi işler ciddi maliyetlerle gelir. Bu duruma göz yummazsanız ciddi işler peşinde koşamazsınız. Kaldı ki THY'nin bu tarifesi rakiplerine göre kalite anlamında değerlendirirsek normal. Herkes kendi penceresinden durumu tuzlu yada enayilik olarak değerlendirebilir fakat o sınıfın insanı buna değiyor diyor. O nedenle fazla uçuk yorumlar yapmamıza gerek yok..
    Cevapla
  • İsmail 6 yıl önce Şikayet Et
    Versinler tabi elin gevurlarına yedireceklerine memleketim kazansın
    Cevapla
  • Sefkat 6 yıl önce Şikayet Et
    milyoner olsam yine binmem o paraya günah ya hesabi sorulur diger insanlar gibi ucarim 30 bin berecegime 10 bin veririm gerisini fakire yardim ederim
    Cevapla
  • aziz yılmaz 6 yıl önce Şikayet Et
    1 kez mille,bussines bangkok a uçmuştum..yeme içme değilde,uzun mesafede geniş ,yatan koltuk şart.33 000 tl 8000 küsür dolar..tabi zenginin parası züğürtün çenesini yorar..bizi alakdar etmeyen bir haber....ve evet,2 .el 33000 tlye araba dolu..
    Cevapla
  • Sayokan 6 yıl önce Şikayet Et
    Dünyanın en iyi uçağına biliyorlar tabi verecekler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle