4 Devlet Üniversitesine 75 memur ve personel alımı! Başvuru şartları neler?

Kamu kurum ve kuruluşları bünyelerindeki eksikliği karşılamak için memur veya personel alımları yapmaktadır. Buna göre 4 ayrı üniversite bünyesinde istihdam edilmek üzere toplamda 75 memur veya sözleşmeli personel alımı yapılacak. İşte detaylar…

4 Devlet Üniversitesine 75 memur ve personel alımı! Başvuru şartları neler?
4 Devlet Üniversitesine 75 memur ve personel alımı! Başvuru şartları neler?
GİRİŞ 25.04.2018 08:58 GÜNCELLEME 25.04.2018 08:59

Devlet Personel Başkanlığı ile yayımlanan ilanlara göre, 4 ayrı üniversite bünyesine toplamda 75 memur ve sözleşmeli personel alımı yapılacak. Söz konusu üniversiteler arasından Yıldız Teknik Üniversitesi, farklı pozisyonlar için toplamda 10 sözleşmeli personel, Kastamonu Üniversitesi Dr. öğretim üyesi, doçent ve profesör olmak üzere toplamda 12 akademik personel, Iğdır Üniversitesi Dr. öğretim üyesi olarak toplamda 16 kişi, Dicle Üniversitesi ise farklı branşlara toplamda 37 kişilik akademik personel alımı yapacak. Peki söz konusu ilanların başvuru tarihleri ne zaman? Başvuru şartları nelerdir?

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ 10 SÖZLEŞMELİ PERSONEL!

Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yayımlanan ilana göre, Bilgi İşlem daire Başkanlığında istihdam edilmek üzere toplamda 10 kişilik sözleşmeli personel alımı yapılacak. Başvuru yapacak adaylardan 2016 Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) P3 puanı ile İngilizce dilinde yapılan Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (YDS) veya bu dilde yapılan diğer yabancı dil sınavlarından alınan ve Yükseköğretim Kurulunca kabul edilen dengi puan şartı aranacak. Alım yapılacak adayların;

- Kıdemli Ağ ve Sistem Güvenlik Uzmanı,

- Kıdemli Sistem Uzmanı,

- Sistem Uzmanı,

- Kıdemli Bilgisayar Ağ Uzmanı,

- İş-Sistem Analisti,

- Uygulama Geliştirme Uzmanı,

- Grafik Arayüz ve Uygulama Geliştirme Uzmanı, pozisyonlarında gerekli belgelere ve niteliklere sahip olmaları gerekmektedir. Başvuru yapacak adaylar için başvurular başladı ve son başvuru tarihi 24.04.2018 olarak belirtildi.

İlanın Detaylarını Görmek İçin Tıklayınız…

KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK PERSONEL ALIMI!

Kastamonu Üniversitesi Rektörlüğünün yaptığı açıklamaya göre, farklı branşlara toplamda 12 akademik personel alımı yapılacak. Alım yapılacak birimler, Eğitim Fakültesine farklı bölümler için 2 Doktor Öğretim Üyesi, Fen-Edebiyat Fakültesi farklı bölümler için 1 Doktor Öğretim üyesi, 1 Doçent ve 1 Profesör, İletişim Fakültesi Gazetecilik bölümü için 1 Doçent, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Genetik ve Biyomühendislik bölümü için 1 Dr. Öğretim Üyesi, Orman Fakültesi Orman Mühendisliği bölümü için Dr. Öğretim Üyesi, Sivil Havacılık Yüksekokulu Sivil hava Ulaştırma İşletmeciliği bölümü için 1 Doktor Öğretim Üyesi, Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri bölümü için 2 Doktor Öğretim Üyesi ve Veteriner Fakültesi Zootekni ce Hayvan Besleme bölümü için 1 Doktor Öğretim Üyesi alımı yapılacak.

İlanın Detaylarını Görmek İçin Tıklayınız…

IĞDIR ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK PERSONEL ALIMI!

Iğdır Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, üniversite bünyesinde istihdam edilmek üzere toplamda 16 akademik personel alımı yapılacak. Söz konusu akademik personel alımları:

İlanın Detaylarını Görmek İçin Tıklayınız…

DİCLE ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK PERSONEL ALIMI!

Dicle Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre farklı branşlarda Profesör, Doçent ve Doktor Öğretim Üyesi kadroları için toplamda 37 akademik personel alımı yapılacak.

BAŞVURU YAPACAK ADAYLARIN:

-Profesör kadroları daimi statüde olup; adaylar başlıca araştırma eserini de belirttikleri dilekçelerine ekleyecekleri, doçentlik belgesi, öğrenim belgeleri, nüfus cüzdanı fotokopisi, 2 adet fotoğraf ve özgeçmiş ile bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan çalışmalarının 1 takımını dosya halinde; dosyadaki tüm bilgi ve belgelerin de pdf ortamında 5 adet CD ye aktarılarak Rektörlüğümüz Personel Daire Başkanlığına şahsen başvuracaklardır.

-Doçent kadroları daimi statüde olup, adaylar başvurulan anabilim dalını belirten dilekçelerine nüfus cüzdan fotokopisi, öğrenim belgeleri, 2 adet fotoğraf , özgeçmiş, doçentlik belgesi ile bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan belgeleri 1 takım dosya halinde; dosyadaki tüm bilgi ve belgelerin de pdf formatında 4 adet CD ye aktarılarak Rektörlük Personel Daire Başkanlığına şahsen başvuruda bulunacaktır.

-Doktor Öğretim Üyesi kadroları için, başvurulan anabilim dalını belirten dilekçelerine nüfus cüzdan fotokopisi, özgeçmiş, puanlar çizelgesi, yabancı dil belgesi, doktora belgesinin onaylı suretinin eklenmesi ayrıca bilimsel çalışma ve yayınları kapsayan 4 takım dosya ile Rektörlüğümüz Personel Daire Başkanlığına şahsen başvuruda bulunulacaktır. Süresi içerisinde yapılmayan başvurular ile Rektörlükçe kurulacak başvuru ön değerlendirme komisyonu tarafından eksik belgeli olduğu tespit edilenler ve postayla yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir. Herhangi bir kamu kuruluşunda çalışanlar için (daha önce çalışıp ayrılsalar dahi) çalıştığı kurumdan alacakları onaylı hizmet belgesini sunmaları zorunludur.

İlanın Detaylarını Görmek İçin Tıklayınız…

 

Haber7.com - Özel Haber

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın Londra'da PKK destekçisiyle görüşmesine tepki gösterdi
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması