ASKON'dan 'Süper Teşvik' açıklaması! Cezbedici

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON), Genel Başkanı Hasan Ali Cesur, Beştepe’de açıklanan ‘Proje Bazlı Teşvik Sistemi’ne ilişkin açıklamalarda bulundu.

ASKON'dan 'Süper Teşvik' açıklaması! Cezbedici
ASKON'dan 'Süper Teşvik' açıklaması! Cezbedici
GİRİŞ 09.04.2018 16:12 GÜNCELLEME 09.04.2018 16:12

Sistemi cesaretlendirici ve cezbedici bulduklarını belirten ASKON Başkanı Cesur, ülke ekonomisi açısından artık büyük düşünme devrinin başladığını belirtti.

ASKON Başkanı Cesur konuya ilişkin şunları söyledi;

Sisteme baktığımızda mevcut ve gelecekte ortaya çıkabilecek ihtiyaçların karşılandığı, arz güvenliğinin sağlandığı, dışa bağımlılığın azaltıldığı ve teknolojik dönüşümün sağlanmasının hedeflendiğini görüyoruz. Bütün bunlar Türkiye’nin ekonomideki kanayan yaralarıdır. Cari açığın önüne geçme, yerli ve milli markaların oluşturulması, teknolojik gelişmelerin sağlanabilmesi açısından bu teşvikler açıkça cesaretlendirici ve cezbedici teşviklerdir. Ülke ekonomisi açısından artık büyük düşünme devri başlamıştır. Elbetteki bu devrin, iyi bir ekonomik iklime ve bu iklimi sağlayabilecek cesaret dolu bürokratlara ve işadamlarına sahip olması gerekmektedir. Türkiye’nin mevcut potansiyelinin hem bürokratik anlamda hem de işdünyası adına bu sıfatlara haiz olduğu inancındayız. Gün uluslararası arenada boy gösterme günüdür. Milletimiz ve memleketimiz için hayırlı uğurlu olsun.