BİM çok ucuza iPhone aksesuarları satıyor! Son gün Cuma...

Son günlerde teknolojik ürünleri çok ucuza satması ile sık sık gündeme gelen BİM, bu sefer de lisanslı iPhone aksesuarlarını çok uygun fiyata satacak. Peki hangi gün satışa sunulacak?

BİM çok ucuza iPhone aksesuarları satıyor! Son gün Cuma...
BİM çok ucuza iPhone aksesuarları satıyor! Son gün Cuma...
GİRİŞ 12.04.2018 10:58 GÜNCELLEME 12.04.2018 10:59

En ünlü marketler zinciri öncülerinden olan BİM, son günlerde teknoloji devi şirketlerinin ürünlerini satmasıyla adından sıkça söz ettiriyor. Fiyatları son derece uygun tutan BİM, bu kez de iPhone orijinal ürünlerini satmaya hazırlanıyor. BİM, bu ürünler arasında EarPods kulaklık, 1 metre ve 2 metre uzunluğunda Lightning kablo ve iPhone şarj adaptörünü satışa sunacak. Normalde bu ürünlerin resmi fiyatları oldukça yüksek. Neredeyse yüzde 50 indirimli olarak satılacak. Peki marketlerde yerini ne zaman alacak? İşte detaylar...

13 NİSAN 2018’DE BİM MARKETLER ZİNCİRİNDE!

13 Nisan Cuma günü itibari ile EarPods kulaklık, 1 metre ve 2 metre uzunluğunda Lightning kablo ve iPhone şarj adaptörü olmak üzere toplamda 4 iPhone aksesuarı satışa sunulacak. BİM tarafından yayımlanan afişe göre EarPods kulaklık 49 TL, 1 metre uzunluğundaki Lightning kablo 39 TL, 2 metre uzunluğundaki Lightning kablo 49 TL ve iPhone şarj adaptörü 39 TL’ye raflarda yerini alacak ve stoklar sınırlı sayıda olacak.