Foreks mağduriyetleri Meclis'te tartışılacak

Foreks mağduriyetleri bu hafta Meclis'te alt komisyonda ele alınacak.

Foreks mağduriyetleri Meclis'te tartışılacak
Foreks mağduriyetleri Meclis'te tartışılacak
GİRİŞ 09.04.2018 10:30 GÜNCELLEME 09.04.2018 10:30
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

TBMM bu hafta çiftçileri ve üreticileri yakından ilgilendiren tasarı için mesai yaparken, foreks piyasasındaki aracı kurumların bireysel yatırımcıları mağdur ettikleri iddiaları da kurulan komisyonda ele alınacak.
 
Foreks Piyasasındaki Aracı Kurumların Bireysel Yatırımcıları Mağdur Ettikleri İddialarının Araştırılması Alt Komisyonu, 11 Nisan Çarşamba günü toplanacak.
 
Toplantıda, Maliye, Adalet ile Gümrük ve Ticaret Bakanlıkları, Borsa İstanbul A.Ş, Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası, SPK, BBDK, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu, Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği'nin temsilcilerinin sunum yapması bekleniyor.  
 

YORUMLAR 2
  • Varandaş2 5 yıl önce Şikayet Et
    HESAP VAR!!! İnsanların hayatlarını karartıp, güneşli günler yaşayamazsınız. Unutmayın ki hak var, hesap var ALLAH var...!!!
    Cevapla
  • Vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Forekx firmaları Yalan yanlış bilgilerle SPK nın adını da kullanarak insanları tuzağa düşürdü SPK sadece küçük cezalarla bu firmaları idare etti görevini yapmadı geride evi barkı yıkılmış gözüyaşlı madur insanların üzerinden servetlerine servet eklediler ya bu firmalar ya da SPK bu madur insanların maduriyetini acil gidermeli
    Cevapla