Yeni dönem Polis POMEM alımları ne zaman? Başvuru tarihi açıklandı mı?

2018 yılı yeni (23.) dönem polis (POMEM) başvurusu bekleyen adaylara müjdeli haber geldi. Yeni dönem polis alımı tarihleri belli oldu. Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) polis alımlarını ne zaman yapacak? 23. dönem PÖH alımları yapılacak mı? İşte detaylar...

Yeni dönem Polis POMEM alımları ne zaman? Başvuru tarihi açıklandı mı?
Yeni dönem Polis POMEM alımları ne zaman? Başvuru tarihi açıklandı mı?
GİRİŞ 26.05.2018 11:33 GÜNCELLEME 26.05.2018 11:34
Bu Habere 71 Yorum Yapılmış

Emniyet Genel Müdürlüğü, İçişleri Bakanlığı bünyesinde yer alan kurumdur. Her yıl on binlerce polis alımı yapan EGM, 23. dönem POMEM alım tarihlerini de açıkladı. Polis Akademisi Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Ufuk Ayhan, 22. dönem polis alımlarının gerçekleştiğini buna göre 23. dönem POMEM alımlarının ise ne zaman olacağını açıkladı. Peki 23. Dönem Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) alımları ne zaman?

23. DÖNEM POMEM ALIM TARİHLERİ BELLİ OLDU

23. Dönem Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) haberi bekleyen adaylara müjdeli haber geldi. Polis Akademisi Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Ufuk Ayhan, net tarih vermemekle beraber, POMEM alımlarının Temmuz ile Ağustos ayları arasında gerçekleşeceğini açıkladı.

22. DÖNEM 10 BİN (POMEM) POLİS ALIMI YAPILMIŞTI!

Geçen ay alımları biten 22. Dönem POMEM alımlarına yoğun başvuru yapılmıştı. Söz konusu POMEM lisans mezunlarından 7.200 erkek, 800 kadın, ön lisans mezunlarından 1.800 erkek ve 200 kadın olmak üzere toplam 10.000 polis istihdam edilmek üzere ilan yayımlanmıştı. Şuan için 23. Dönem POMEM alımlarının sayısı bilinmemektedir fakat ilerleyen günlerde belli olacaktır.

POLİS ÖZEL HAREKAT (PÖH) ADAYLARI BEKLEYİŞTE!

Alımların POMEM üzerinde olması üzerine PÖH adayları da müjdeli haberin gelmesini bekliyor. En son 19. dönem POMEM alımlarıyla beraber şans bulan PÖH adayları 23. dönem POMEM alımlarının PÖH sınıfına yapılmasını bekliyorlar.

YORUMLAR 71
  • gaggoş 5 yıl önce Şikayet Et
    pomem lisans mezunu kpss 50 olmasına katılıyoruz
    Cevapla
  • alper 5 yıl önce Şikayet Et
    pomem lisans kpss 50 olsun ALLAH rızası için
    Cevapla
  • enes 5 yıl önce Şikayet Et
    alımlar lise mezunları ve uzeri olsun
    Cevapla
  • Rahman 5 yıl önce Şikayet Et
    Önlisans KPSS sınavı 23. Dönem Pomem tarihinden sonra olacağı ve alımların Temmuz-Ağustos ayları içerisinde olacağından, önlisans mezunlarının başvuru işlemleri nasıl olacak ? Bilgisi olan yorum atabilir mi ?
    Cevapla
  • SDastan 5 yıl önce Şikayet Et
    2016 yılında alınan puana göre değerlendirilir.
    Cevapla
  • zuhal 5 yıl önce Şikayet Et
    2012 lıse menuzuyum unıversteye gecıs sınavına 2012 de gırdım ve barajı gectım polıs olmam ıcın son yapılan unıversıteye gecıs sınavına gırmem gerekır mı yoksa eskı puanım gecerlı olur mu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle