Albayrak: Türkiye artık resmi bir savaşta

Zeytinburnu'nda AK Parti İl Kongresi'nde konuşan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Albayrak "Türkiye artık fiili değil resmi bir savaşta" dedi.

Albayrak: Türkiye artık resmi bir savaşta
Albayrak: Türkiye artık resmi bir savaşta
GİRİŞ 09.04.2018 09:07 GÜNCELLEME 09.04.2018 09:07
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak,  "Bugün Türkiye'de milli güvenlik sorunu olmuş bir ana muhalefet partisi var.  Bugün Türkiye'de, birliğimize, Mehmetçiğimize kasteden terör örgütleriyle aynı  safta ve aynı dili kullanan birCumhuriyet Halk Partisi var." dedi.

AK Parti Zeytinburnu 6. Olağan İlçe Kongresi'nde konuşan Albayrak, bu  haftanın tarihi bir hafta olduğunu, Türkiye'nin, ilk nükleer üs santralinin  temelini attığını söyledi.
 
Albayrak, büyük ve güçlü Türkiye'den bahsedildiğinde nükleer alanda da  olmak gerektiğini vurgulayarak, "Eğer Türkiye'de bir nükleer güç varsa, bu bir  kişidir, Enerji Bakanı falan değil, Türkiye 50, 60,100 yıldır yapılamayanları,  başarılamayanları hayata geçirdiyse bunu bir kişiye borçluyuz; Recep Tayyip  Erdoğan. Eğer Cumhurbaşkanımızın cesareti, feraseti, dirayeti, çalışkanlığı  olmasaydı bu 15 senede yapılanların hiçbiri, birilerinin hayalini bile  kuramayacağı şeylerin hiçbirini, bu hükümet mümkünatı yok yapamaz." ifadelerini  kullandı.

"AK Parti'de siyaset, pazara kadar değil mezara kadar" diyen Albayrak,  şöyle konuştu:
 
"AK Parti'de siyaset yapmak hiçbir zaman başka bir siyasi parti gibi,  bu siyasi partinin pozisyonunu geriye taşımak noktasında olmamıştır. 15  Temmuz'dan sonra AK Parti'de siyaset yapmak, ülkenin bekasıyla, ülkenin  kurtuluşuyla, ülkenin büyük ve güçlü muasır medeniyet mücadelesiyle artık yek  vücut olmuştur. 15 Temmuz gecesi Cumhurbaşkanının, Başkomutanının talimatıyla bu  ülkenin bekası için gerekirse canını vermekten çekinmeyen bir siyasi parti  teşkilatı var. Bugün daha önemli ve tarihi günlerden geçiyoruz. Bugün Türkiye'de  milli güvenlik sorunu olmuş bir ana muhalefet partisi var. Bugün Türkiye'de,  birliğimize, Mehmetçiğimize kasteden terör örgütleriyle aynı safta ve aynı dili  kullanan bir Cumhuriyet Halk Partisi var. Bunun farkındayız değil mi? Burası çok  önemli, onun için benim sizden ricam; hizmet siyaseti, büyük güçlü Türkiye  siyaseti, Türkiye'yi muasır medeniyetler seviyesine çıkarma siyasetini  anlatıyoruz, amenna. Lakin Zeytinburnu gibi başarılı bir belediyeciliğin olduğu  bir ilçemizde, 2019'a giderken, bizim bugün yaşanan Kurtuluş Savaşı  mücadelesinde, ihanet dili üzerinden ülkemizi bölmeye çalışan terör örgütleriyle  aynı safta yer alan bu adamları halkımıza ifşa etmemiz lazım."
 
"TÜRKİYE ARTIK FİİLİ DEĞİL RESMİ BİR SAVAŞTA"
 
Bakan Albayrak, "Türkiye artık fiili değil resmi bir savaşta. Afrin'de  görüyorsunuz öyle değil mi? Biz sadece üç beş tane terör örgütü, çapulcuyla mı  savaşıyoruz? Arkasında kimler var görüyoruz değil mi? Savaştığımız bu örgütlerle  aynı safta, aynı söylemde, ülkeyi bölmeye çalışan bu partilerin dilini görüyoruz  öyle değil mi? Bunu anlatmamız lazım, bu ölüm, kalım mücadelesidir, bu, ülkenin  beka mücadelesidir. Bunu her yerde söylüyorum; 'AK Parti Türkiye'nin şah  damarıdır, ana omurgasıdır, 81 milyonu kucaklayan, 780 bin kilometrekareyi  kucaklayan tek partidir. Türkiye'de herkesi kucaklayan, başörtülüsünden başı  açığa, her inanç gurubundan herkesi kucaklayan tek partidir." değerlendirmesinde  bulundu.
 
"PKK'NIN, FETÖ'NÜN VE DEAŞ'IN ÜÇÜNÜN DE KABLOSU BİRBİRİNE BAĞLI"
 
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya ise 2019 Mart'ta yerel  seçimler, onun arkasından da genel seçimlerin olduğunu hatırlatarak, siyasetin  hem vefasının hem de vizyonunun ihmal edilmemesinin gerektiğini ifade etti.
 
Kaya, Zeytinburnu'da siyaset yapanların vefayı ihmal etmeyeceklerini  umduğunu belirterek, "Kendilerinden evvel bu partide görev yapanlara, mahalle  temsilcisinden belediye meclis üyesine, ilçe başkanından il yönetiminde bulunan  bütün kardeşlerimize vefasızlık yapmayacaklar ve onları hayırla anacaklardır.  İnanıyorum ki bu ülkenin, bu milletin değerlerine asla vefasızlık  yapmayacaklardır. İnanıyorum ki mimarisinden tarihine asla vefasızlık  yapmayacaklardır." dedi.
 
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker ise bütün mazlum  coğrafyaların veİslam dünyasının AK Parti'yi "umut" olarak gördüğünü kaydetti.
 
Eker, Türkiye'nin 15 Temmuz'da FETÖ'yü alt ettiği gibi bundan sonra da  önüne çıkacak engelleri aşacağını belirterek, "PKK ile mücadele edildi, on  binlerce kardeşimiz şehit düştü. FETÖ terör örgütüne karşı etkin mücadele ve o  darbe teşebbüsü önlenmeye başladığı andan itibaren PKK'ya karşı mücadele de  etkinleşti. Bunun sebebi şudur, bu terör örgütlerinin, PKK'nın, FETÖ'nün ve  DEAŞ'ın üçünün de kablosu birbirine bağlı, üçü de aynı prizden elektrik alıyor"  ifadelerini kullandı.
 

YORUMLAR 4
  • Vatansever 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam sağlam... Tabiki pişmesi lazım...ama CHP ye cevap vermesin..işine baksın
    Cevapla
  • Trtr 5 yıl önce Şikayet Et
    Neyini pişecek adam abd deki en iyi okuldan mezun senin tahsilin ne çok merak ettim 2. si işini yapsın diyorsun zaten adam işi konusunda uzman 3. sü pişmesi lazım diyorsun siyaset konusunda bahsediyorsun chp nin dokunulmazlığımı var adamlar ağzına geleni söylüyor her konuda fakat bakan berak siyaset yapamaz öylemi hadi ordan art niyetliler Türkiye 2. Abdülhamitten sonra 2. baharını yaşıyor biraz destek verin sadece yaş değil kafa önemli kafa
    Cevapla