Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü 125 memur alımı! Başvuru için yarın son gün!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü 125 kamu personeli alımı yapıyor. Duyuruya göre istihdam edilecek memur taşra hizmet birimlerinde görevlendirilecek. Peki başvuru şartları nelerdir? Detaylar haberimizde...

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü 125 memur alımı! Başvuru için yarın son gün!
Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü 125 memur alımı! Başvuru için yarın son gün!
GİRİŞ 17.04.2018 09:24 GÜNCELLEME 17.04.2018 09:25
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Devlet Personel Başkanlığının yayımladığı ilana göre, Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü kendi bünyesinde istihdam etmek üzere toplamda 125 sözleşmeli memur alımları başladı. Alım yapılacak personel Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Taşra hizmet birimlerinde çalışacak. Peki başvurular nasıl yapılacak? Başvuru detayları nelerdir? İşte söz konusu ilan hakkında merak edilenler…

BAŞVURU ÖZEL ŞARTLARI NELERDİR?

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü memur alımlı ilanına başvuru yapmak isteyen adayların bazı şartları taşımaları gerekmektedir. Söz konusu şartlar:

- Yükseköğretim kurumlarının Bilgi ve Belge Yönetimi, Dokümantasyon ve Enformasyon, Arşivcilik, Kütüphanecilik, ya da programında Osmanlı Paleografyası, Arapça, Farsça derslerine yer veren en az 4 yıllık bölümlerinden mezun olmak. (Atanmaya hak kazanan adaylardan Osmanlı Paleografyası, Arapça veya Farsça derslerinden herhangi birini gördüğünü gösterir not dökümü istenecektir.)

- 2016 yılı KPSS B grubu KPSS-P3 puan türünden 60 veya üzeri puan almış olmak.

HANGİ BÖLGELERE BAŞVURU YAPILACAK?

Söz konusu ilana başvuru yapacak adayların başvurularını sadece İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Konya, Antalya, Diyarbakır, Erzurum, Trabzon, Samsun, Kayseri, Hatay, Gaziantep, Edirne, Van, Elazığ, Eskişehir, Denizli, Kastamonu, Sivas, Şanlıurfa ve Yozgat illerinde bulunan Tapu ve Kadastro Müdürlüklerüne yapmaları gerekmektedir.

BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER NELERDİR?

- Sözleşmeli Personel (4/B) Başvuru Talep Formu

- Diploma veya Mezuniyet Belgesi Fotokopisi

- Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

- KPSS Yerleştirme Sonuç Belgesi (İnternet Çıktısı)

BAŞVURULAR NE ZAMAN?
 

Söz konusu başvurular 6 Nisan 2018 itibari ile başladı. Buna göre adaylar başvurularını en geç bir hafta içerisinde yani 13 Nisan 2018 tarihine kadar mesai saati bitimine kadar yapmaları gerekmektedir. Başvuru yapmak isteyen adayların (www.tkgm.gov.tr) adresinde bulunan Sözleşmeli Personel Başvuru Talep Formunu doldurarak istenilen belgeler ile birlikte ilgili şehirlerde bulunan Tapu ve Kadastro genel Müdürlüklerine şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir.

İlanın Tam Metnini Görmek İçin Tıklayınız...

YORUMLAR 1
  • mehmet akif 6 yıl önce Şikayet Et
    emlak piyasası durdu tapu personeli alımı başladı.ne için? çay içmek için
    Cevapla