TMSF'den "lüks araç satışı" açıklaması!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) kayyum atandığı şirketlerde ihtiyaç fazlası araçların kurum internet sitesinde yayımlanarak satıldığını, haberlerde iddia edildiği gibi yüzlerce lüks otomobil satışının olmadığını açıkladı.

TMSF'den "lüks araç satışı" açıklaması!
TMSF'den "lüks araç satışı" açıklaması!
GİRİŞ 05.04.2018 13:18 GÜNCELLEME 05.04.2018 13:18

TMSF'den, bazı yayın organlarında yer alan FETÖ/PDY ile ilişkili şirketlerin lüks otomobillerinin satışları hakkında açıklama yapıldı.

Açıklamada, TMSF'nin son zamanlarda kayyum olarak görevlendirildiği şirketlerin lüks otomobillerinin toplu olarak satıldığına ilişkin asılsız haberlere rastlanıldığı, bunun üzerine kamuoyunu bilgilendirme ihtiyacı doğduğu kaydedildi.

VATANDAŞ KANDIRILMAYA ÇALIŞILIYOR

Fonun kayyum atandığı şirketlerde ihtiyaç fazlası araçların kurum internet sitesinde yayımlanarak satıldığı aktarılan açıklamada, söz konusu haberlerde iddia edildiği gibi yüzlerce lüks otomobil satışının olmadığı bildirildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Daha önce de uyarmamıza rağmen, kötü niyetli kişilerin ellerinde bazı asılsız şirket varlık listeleri ile hala vatandaşlarımızı kandırmaya çalıştıkları anlaşılmaktadır. TMSF varlık satışı için kimseyi yetkilendirmemiş olup, bu kişiler hakkında kurumumuzca yasal yollara başvurulmaktadır. Bütün satış ilanları kurumumuzun internet sitesinden yayınlanmaktadır."

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL