Dev proje hayata geçti! Düveler dağıtılıyor

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının 'Genç Çiftçi Projesi' kapsamında, 5’i kadın 7 çiftçiye toplam 42 baş ücretsiz düve dağıtıldı.

Dev proje hayata geçti! Düveler dağıtılıyor
Dev proje hayata geçti! Düveler dağıtılıyor
GİRİŞ 01.04.2018 16:32 GÜNCELLEME 01.04.2018 16:32
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Romanya’dan ithal edildiği kaydedilen düveler, Burhaniye Hayvan Pazarı’nda sahiplerine teslim edildi. 

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Burhaniyeli 7 genç çiftçiyi sevindirdi. Çiftçilere 6’şar baş düve dağıtılırken, projeden yararlanan çiftçiler büyük mutluluk yaşadı. 

Düve dağıtımı Burhaniye Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdür Mustafa Orhan’ın denetiminde yapıldı. Dağıtıma, ziraat mühendisi ve veteriner hekimleri destek oldu. 

Kırsal mahallelerden gelen şanslı çiftçiler büyük mutluluk yaşadı. Her zaman çiftçilerin yanında olduklarını anlatan Burhaniye Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Mustafa Orhan, "Genç Çiftçi Projesi kapsamında 7 çiftçimize 42 baş hayvanın dağıtımını yapıyoruz. 

Bakanlığımızın uyguladığı projelerle, ülkemizde ve ilçemizde hayvancılığın gelişmesinde katkıda bulunuyoruz" dedi. Yetkililere teşekkür eden Meliha Gökçe ise, "Genç Çiftçi Projesi'nden yararlandık. 6 baş hayvan alıyoruz. İnşallah çoluk çocuğumuzun rızkını sağlayacağız. Emeği geçenlerden Allah razı olsun” dedi. 

YORUMLAR 2
  • Halis Doğan 6 yıl önce Şikayet Et
    Bizede genç çiftçi projesinde 6afet
    Cevapla
  • hlt01 6 yıl önce Şikayet Et
    nasıl afet ne demek?
    Cevapla