Bitcoin yatırımcısını üzdü! Düşüşü durmuyor

Geçtiğimiz yıl 20 bin dolara kadar yükselerek tüm dikkatleri üzerine çeken Bitcoin'de bu sene yaşanan dalgalı seyir devam ediyor. Bitcoin fiyatı bugün 7 bin doların da altına inerek 6 bin 700 dolar sınırına geriledi.

Bitcoin yatırımcısını üzdü! Düşüşü durmuyor
Bitcoin yatırımcısını üzdü! Düşüşü durmuyor
GİRİŞ 30.03.2018 09:20 GÜNCELLEME 30.03.2018 09:20
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Bitcoin, 6 Şubat'tan bu yana en düşük seviyesini gördü. Analistler, Bitcoin'de yaşanan düşüşün ABD'de vergi beyannamesi vermek için belirlenen son tarihin yaklaşması ile ilgili olabileceğini belirtiyor. ABD’de kripto para yatırımcılarının da vergi beyannamesi verme zorunluluğu bulunuyor.

Bitcoin geçtiğimiz yaptığı rallinin ardından, kripto para piyasasına yönelik düzenlemeler ve arka arkaya gelen reklam yasakları nedeniyle düşüşe geçmişti. Son yaşanan düşüşte vergi beyannamesi zorunluluğunun yanı sıra borsalardaki teknoloji şirketlerinde görülen düşüşün de etkisinin de olduğu kaydediliyor.
 
Bitcoin dün gece 6 bin 679 dolara kadar gerileyerek 6 Şubat'tan bu yana en düşük seviyesini gördü. Bir haftada yaşanan fiyat düşüşü yüzde 29'a ulaşırken, yılbaşında bu yana yüzde 50 değer kaybı meydana geldi.

 

 

YORUMLAR 1
  • Ersin 6 yıl önce Şikayet Et
    Bitcoine yatirim yapana kadar euro yada altına yatirim yaparım.bitcoin riskli
    Cevapla