Türkiye'de bir banka daha adını değiştiriyor

2013 yılından bu yana Türkiye'deki kurumlara hizmet veren Bank of Tokyo-Mitsubishi UFJ Turkey'in adı 2 Nisan itibarıyla MUFG Bank Turkey olarak değişecek.

Türkiye'de bir banka daha adını değiştiriyor
Türkiye'de bir banka daha adını değiştiriyor
GİRİŞ 26.03.2018 16:51 GÜNCELLEME 26.03.2018 16:51
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

ABank’ın yoluna Alternatif Bank olarak devam etme kararı ardından bugün Türkiye'de faaliyet gösteren bir banka daha adını değiştirme kararı aldı.

KAP'a yapılan açıklamada Bank of Tokyo-Mitsubishi UFJ Turkey'in unvanının 2 Nisan itibarıyla MUFG Bank Turkey olarak değişeceği belirtildi.
 
Japonya'nın en büyük bankalarından biri olan Bank of Tokyo Mitsubishi UFJ, 1986 yılında Türkiye'de temsilcilik bürosu aracılığıyla faaliyet göstermeye başladı. 

Jeo-stratejik konumuyla Avrupa ve Asya arasında önemli bir köprü oluşturan Türkiye’de bir banka kurmak için Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'ndan Aralık 2012’de kurulum onayı alan Japon bankası, ülkemizde Bank of Tokyo-Mitsubishi UFJ Turkey A.Ş. (BTMU Turkey) adıyla Kasım 2013'te faaliyete başladı.
 
Türkiye'deki Japon ve Japon olmayan kurumsal müşterilerine bankacılık hizmetleri sunan banka yeni karar ile 2 Nisan'dan itibaren artık MUFG Bank Turkey adı altında faaliyetlerine devam edecek.

YORUMLAR 4
  • bay x 6 yıl önce Şikayet Et
    bu sadece bir yatırım bankası halka açık değil
    Cevapla
  • huzur 6 yıl önce Şikayet Et
    devlet bankalari ve finans kurumlari tercihimizdir. yabanci bankayla calisacak kadar aptal degiliz. yerli yerli diyoruz ve milli diyoruz.
    Cevapla
  • Halk bank 6 yıl önce Şikayet Et
    Ban halk ziraat ve Vakıfbank'tan başka banka ile iş yapmıyorum...
    Cevapla
  • misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    ilk defa duydum.adını
    Cevapla