Muratbey’e Avrasya Kalite Ödülü

Peynir tüketim anlayışını dünyada eşi benzeri olmayan peynir çeşitleri ve yenilikçi performansı ile değiştiren Muratbey, bu performansının karşılığında ulusal ve uluslararası alanda pek çok ödüle layık görülüyor.

Muratbey’e Avrasya Kalite Ödülü
Muratbey’e Avrasya Kalite Ödülü
GİRİŞ 23.03.2018 17:24 GÜNCELLEME 23.03.2018 17:24

Tüketicide sağladığı güven ve kalite ile sektöründe fark yaratan marka, ödüllerine bir yenisini daha ekledi; Avrasya Tüketicileri Koruma Derneği’nin düzenlediği Avrasya Kalite Ödüllerinde süt ve süt ürünleri kategorisinde En İyi Peynir Markası ödülü Muratbey’e geldi.

Katma değeri yüksek, yenilikçi ürünler ve süreçler geliştirerek tüketicide sağladığı güven ve kalite ile sektöründe fark yaratan Muratbey, ödüllerine bir yenisini daha ekledi. Avrasya Tüketicileri Koruma Derneği tarafından her yıl iş, siyaset ve sanat dünyasından tüketici dostu kişi ve kuruluşların çalışmaları göz önünde bulundurularak belirlenen Avrasya Kalite Ödülleri 2018’de Muratbey, süt ve süt ürünleri kategorisinde En İyi Peynir Markası ödülüne layık görüldü.

Qudal Kalitede 1 Numara Madalyası da aldı

Avrasya Kalite Ödülü Sertifikası almaya hak kazanan Muratbey için "Avrasya Tüketici Koruma Derneği, tüketici memnuniyetini araştırdı. Akılda kalan, tüketiciye sağladığı güven ve kalite ile sektöründe fark yaratan En İyi Peynir Markası” açıklaması yapıldı. Yaşam kalitesini yükseltmek için tüketiciye ürün ve hizmet sunan, satış sonrası hizmetleri ile tüketici memnuniyetini ön planda tutan, ulusal ve uluslararası markaların yöneticileri ile birlikte tüketiciye en iyiyi verebilmek için yarışan markaların değerlendirildiği platform, süt ve süt ürünleri kategorisinde En İyi Peynir Markası olarak Muratbey’i seçti.

Muratbey, 2018 Avrasya Kalite Ödülü’nün yanı sıra 2017 yılında da Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Markaların ödüllendirildiği A.L.F.A. AWARDS’ta süt ve süt ürünleri kategorisinde birincilik ödülünü kazandı. 2016 yılı da Muratbey için ödülsüz geçmedi; dünyanın önde gelen araştırma şirketlerinden ICERTIAS’ın 100 kategoride gerçekleştirdiği “Kalite” araştırmasında Muratbey, Dünya çapındaki markaların sahip olduğu QUDAL Madalyasına layık görülerek, Türkiye’nin “1 Numaralı” Kaşar Peyniri markası seçildi. Muratbey, bu ödüllerin yanı sıra geçtiğimiz yıllarda da İSO’nun İnovasyon Ödülünü alarak kalitesini ve lezzetini tescil ettirmişti.