Dolar 4 lira rekorunu kırdı

Dolar ve Euro'da gece saatlerinde yükselme yaşandı. Dolar 4 lira bandını geçerken Euro da yüzde 2'lik artışla 4,95 seviyesini gördü.

Dolar 4 lira rekorunu kırdı
Dolar 4 lira rekorunu kırdı
GİRİŞ 23.03.2018 04:43 GÜNCELLEME 23.03.2018 10:00
Bu Habere 72 Yorum Yapılmış

ABD Başkanı Donal Trump, "Çin'in ekonomik saldırganlığına" karşı ek gümrük vergisi ve yatırım kısıtlamaları getirilmesini öngören genelgeyi imzaladı.

Bu kararın ardından dolar, gece saatlerinde artışa geçerek 4 TL’ye ulaştı.

 

 

YORUMLAR 72
  • ZOR38 5 yıl önce Şikayet Et
    ... hemde alışıldık şekilde Türkiyede gece yarısı oluyor bu iş. Türk düşmanlığı dinmez bu kâfirlerin. Hem Ekmeğimizi yerler (kullandığımız yabancı araçlar v.s) hemde düşmanlık ederler. Şimdi gelde yabancı Malları Boykot etme !!! Millileştirmeye son gaz DEVAM etmeliyiz !!!
    Cevapla
  • OLUR 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu dolar bu gidişle 5 tl olur.
    Cevapla
  • ugur 5 yıl önce Şikayet Et
    Merkez bankası eskiden olsa müdahale ederdi şimdi neden müdahele edemiyor doların bu şekilde yükselmesinin tek nedeni ülkede kriz var cari açık kapatılamıyor suriyeliyi ülkeye doldurdular bunları bakmaya milyar doları verdiler ülke gereksiz yere para harcadı her önüne gelen ülkeye komşuna kadar racon kestiler yanlış dış politikalar ve sonuç ortada olan bizim gibi garibana olur zengin uyanıktır bir kaç ay önceden doları almıştırlar şimdi doların yükselmesiyle kahve keyfi yapıyordular allah yardımcımız olsun inşallah bu ülke bu günleride atlatır güzel günleri yaşarız
    Cevapla
  • kimsesiz yaşar 5 yıl önce Şikayet Et
    şuan 3.97 seviyesinde. petrol yükselmeye, altın düşmeye başladı bugün, ilginç.
    Cevapla
  • hacamat 5 yıl önce Şikayet Et
    öncelikle dolar kimin parası ve niçin yükseliyor onu bilmek önemli dolar ABD parası ve Türkiye abd ile savaş hâlinde ve ülkelerin belli sayıda dolar basma hakkı var sınır var yani piyasadn çekilen dolar arz talep yüzünden yükselir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle