'Sandıktan istikrarın devamı çıktı'

Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu Başkanı Rızanur Meral, sandıktan iktidarın devamının çıktığını kaydederek, cumhurbaşkanlığı gerilimi istemediklerini söyledi.

'Sandıktan istikrarın devamı çıktı'
'Sandıktan istikrarın devamı çıktı'
GİRİŞ 23.07.2007 14:12 GÜNCELLEME 23.07.2007 14:12

Türkiye işadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON) Başkanı Rızanur Meral, sandıktan iktidarın devamının çıktığını kaydederek, yeni dönemde cumhurbaşkanlığı gerilimi istemediklerini söyledi.

TUSKON Başkanı Rızanur Meral yaptığı yazılı açıklamada, sandıktan istikrarın devamına yönelik bir tablonun çıktığını belirterek, “Görünen o ki, millet çok büyük bir katılımla seçime gitmiş ve istikrarın devamını istediğini, kutuplaşma ve gerilim istemediğini vurgulamıştır” dedi.

Ekonomi politikalarındaki istikrarlı yönetimin devamının geleceğini düşündüklerini ifade eden Meral, “Demokrasi olmazsa olmazdır. Bu yeni dönemde ekonomi ile ilgili yapılması gereken ve Avrupa Birliği ile ilgili atılması gereken adımların biran önce atılması gerekir” diye konuştu.

Bu yeni dönemde yeni bir cumhurbaşkanlığı gerilimi istemediklerinin altını çizen Meral, herkesin halkın iradesine saygı göstermesi gerektiğini söyledi.

Haber 7 Com