Erdoğan'ın Başdanışmanı Ertem'den dolar açıklaması

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Cemil Ertem, "Piyasa oyuncularının göremediği bir çok şey olabilir. Buralardan dolara el atanların eli yanabilir." dedi.

Erdoğan'ın Başdanışmanı Ertem'den dolar açıklaması
Erdoğan'ın Başdanışmanı Ertem'den dolar açıklaması
GİRİŞ 16.03.2018 10:14 GÜNCELLEME 16.03.2018 10:14
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Cemil Ertem, Türk ekonomisinin doların mevcut durumunu daha önce test ettiğini ve yara almadan buradan çıktığını söyledi. "Bu seviyeden kimse dolar talep etmesin" diyen Ertem, bunun çok ciddi zararları olabileceği uyarısında bulundu.

TRT Haber yayınında konuşan Ertem, "Piyasa oyuncularının göremediği bir çok şey olabilir. Buralardan dolara el atanların eli yanabilir. Dolar tedarik etmesi gereken ekonomi oyuncuları buradan talep yapmasınlar. Nasıl hızlı bir çıkış olduysa, hızlı bir normalleşme de olabilir." değerlendirmesinde bulundu.

 

 

YORUMLAR 10
  • ezilen 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu herifler açıklama yaptığında döviz çıldırıyor, bir gariplik var ama ????
    Cevapla
  • Hasan 6 yıl önce Şikayet Et
    Dolar alanlara dolarla is yapanlara yaptırım yapalım çare budur
    Cevapla
  • Adalet 6 yıl önce Şikayet Et
    Dolar artışı hep bir oyundan ibaret.ALLAH Aşkına almayın şu doları.Ülkemizin ekonomisini Doların etkilemesi ağırınıza gitmiyormu.Gidin Altın Alın gidin Borsadan ülkenin yararına üretim yapan veya hizmet veren şirketlere yatırım yapın.Ama Lütfen Dolar yahut herhangi bir yabancı paraya yatırım yapmayın.
    Cevapla
  • Memoli 6 yıl önce Şikayet Et
    1 hafta sonra doların 5 tl olacagını bilsem yinede 1 dolar bile almam Şu ortamda Milli mücadelemiz var iken Mehmetçigimiz cephede Cihat eder iken dolar almak yapılan bu milli mücadeleye ve cihada ihanettir bunun iki dünyadada vebali vardır Aç yaşarım ama o hainlere el açmam
    Cevapla
  • Dursun 6 yıl önce Şikayet Et
    Yeter artık durdurun doları..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle