Kadın Jandarma personel alımları ne zaman? Kadın askeri personelde artış...

Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı bünyesinde takım komutanı olarak görev yapan Jandarma Teğmen Özlem Gören tarafından yapılan açıklamada, kadın askeri personel sayısının önümüzdeki dönemlerde artırılacağı belirtildi. Peki kadın Jandarma alımı ne zaman olacak?

Kadın Jandarma personel alımları ne zaman? Kadın askeri personelde artış...
Kadın Jandarma personel alımları ne zaman? Kadın askeri personelde artış...
GİRİŞ 09.04.2018 17:32 GÜNCELLEME 09.04.2018 17:33
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı bünyesinde takım komutanı olarak görevini sürdüren Jandarma Teğmen Özlem Gören önemli açıklamalarda bulunup, asker olmak isteyen kadınları sevindirecek bilgiler verdi. İçişleri Bakanlığı bünyesindeki Jandarma Genel Komutanlığı'nda hali hazırda görevlerine devam eden birçok kadın askeri personel yer almaktadır. Jandarma Teğmen Özlem Gören basın mensuplarına yaptığı açıklamasında, "Gecen gündüzün ve mesai mefhumun yoktur. Çalışma şeklimiz 7/24'tür. Bayramımız, özel günümüz yoktur çünkü herkesin eğlendiği günlerde jandarma asayişi sağlamak zorundadır. Mesleğimizde cinsiyet ayrımı yoktur. Yaptığımız iş kutsal bir görevdir. Bu iş, cinsiyet meselesi değil, memleket meselesidir. Aslanın dişisi de aslandır." ifadelerine yer verdi. Ve bunun yanında asker olmak kadınları sevindirecek bilgiler verdi. Peki kadın jandarma alımları ne zaman olacak? İşte detaylar... 

KADIN JANDARMA ALIMI NE ZAMAN OLACAK? 

İçişleri Bakanlığı bünyesinde, Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığında (JSGA) takım komutanı olarak görevlerini sürdüren Jandarma Teğmen Özlem Gören tarafından önemli bilgiler paylaşıldı. Gören'in açıklamasında kadın jandarma personel sayısının önümüzdeki dönemlerde artacağını söyledi. Jandarma bünyesinde görev yapan kadın personel sayısı yüzde 1 seviyelerinde ve bu sayısının onda bir seviyelerine çıkarılması bekleniyor. Bu açıklamalardan sonra kadın askeri personel alımlarının arttırılması beklenmektedir.  

YORUMLAR 3
  • Ali34 6 yıl önce Şikayet Et
    Ne günlere kaldık yarabbi yöneticilerimize islam la imanı nasip et islamda kadın annedir
    Cevapla
  • MÜSLÜMAN TÜRK 5 yıl önce Şikayet Et
    Anadolu kes uzatma
    Cevapla
  • ANAdolu 6 yıl önce Şikayet Et
    Vatan icin erkek kadin fark eder mi? TURK KANİnda kadin erkek ayrimi yoktur. Cogu kadin erkekten daha erkektir.
    Cevapla