Altay tankında yeni gelişme! Ertelendi

ALTAY Ana Muharebe Tankının seri üretimine talip firmalardan istenen ikinci “en iyi ve en son teklif' için (Best And Final Offer/BAFO) uzatmaya gidildiği öğrenildi.

GİRİŞ 07.03.2018 15:08 GÜNCELLEME 07.03.2018 16:59
Bu Habere 50 Yorum Yapılmış

Savunma Sanayii Müsteşarlığı'nın (SSM)  ihaleye katılan firmalara yeni bir çağrıda bulunduğunu yazmıştı. Buna göre 8 Şubat 2018 tarihinde SSM’ye BAFO’larını sunan firmalardan 5 Mart 2018 tarihinde yeniden BAFO sunmaları istenmişti. Bu süreçte SSM'nin de Teklife Çağrı Dosyasında zorunlu alt yüklenici olarak belirlenen firmalar ile ayrı bir fiyat pazarlığı gerçekleştirmesi öngörülmüştü.
 
C4Defence'da yer alan habere göre bu çerçevede ihaleye katılan firmaların tekliflerinde fiyat ve fiyat dağılım ağacı yer alması talep edilmişti. Edinilen bilgiye göre BAFO için teklif süresi 9 Mart 2018 tarihine ertelendi. Bu arada SSM'nin alt yüklenici firmalarla pazarlıklara devam etmesi bekleniyor.
 
 

YORUMLAR 50
  • İsmail 6 yıl önce Şikayet Et
    Milletle dalga mı geçiyorsunuz 20 yoldır Altay tankından bahsediliyor ortada teslim edilmiş bir tane tank yok. Sonra da leoparların parçası için almanlara taviz vermek zorunda kalınıyor. Bu işi demi fetöcület savsaklıyor yoksa. Gereği yapılmalı. Bu ülkede bir sürü adam makine profuyum diye dünyanın maaşını alıyor ,herşey sorgulanmalı.
    Cevapla
  • Ert68 6 yıl önce Şikayet Et
    Savaş kapımıza dayandı hala ertele ne iş ankara organize sanayine verseydiniz şimdi teslim almıştık zaman kaybı var bizi bekleyen büyük savaşa orduyu hazırlamalıyız
    Cevapla
  • ....... 6 yıl önce Şikayet Et
    Bir tankı yapmak bu kadar zormu verin İkitelli organize sanayi ne size tank değil nükleer füze bile yapar.....
    Cevapla
  • vatan 6 yıl önce Şikayet Et
    ver otokara yapsın adam herseyını hazırlamıs otokarda faiş fıyatlar cekmesın bu vatan ıcın az kazan kardesım yurt dısına ıkı katına sat onu ertele bunu ertele 3 5 kurus ıcın turkıyenın gelecegı ertelenırmı bu ulkenın savunması ertelenebılırmı bu ulkenın bekası ertelenebılırmı
    Cevapla
  • m3hk 6 yıl önce Şikayet Et
    masseyin motorunu koysanız yurur yurutun gorelim sunu. yerli otoya dondurdunuz. 2000 de askerlik yaptım o zaman yapıyorlardı hala yapıyorlar.memura bırakırsan bu isi bu olur.reis sen el at ver parayı neye vermiyonki?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle