İŞKUR aracılığı ile en az ilkokul mezunu 969 büro memuru alınacak!

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) ilanlarına göre kurumlar toplamda 969 büro memuru personel alımı yapacak. En az ilkokul mezunu olma şartı aranan büro memuru alımları ne zaman yapılacak? Büro memuru başvuru şartları nelerdir? İşte, İŞKUR aracılığı ile istihdam edilecek 969 büro memuru başvuru detayları...

İŞKUR aracılığı ile en az ilkokul mezunu 969 büro memuru alınacak!
İŞKUR aracılığı ile en az ilkokul mezunu 969 büro memuru alınacak!
GİRİŞ 03.04.2018 11:59 GÜNCELLEME 03.04.2018 11:59
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Kamu kurum ve kuruluşları ile özel sektör firmaların İŞKUR aracılığı ile personel alımları devam ediyor. Özel sektörde çalışmak üzere 969 büro memuru alımı için ilanlar duyuruldu. Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yapılacak olan büro memuru alımlarında en az ilkokul mezunu olma şartı aranıyor. Bunun yanında gerekli Microsoft Office programları hakkında da yeterli bilgi sahibi olması beklenen büro mezunu personel alımları devam ediyor. İŞKUR üzerinden alımlarını gerçekleştiren firmalara başvuru gerçekleştirmek isteyenlerin öncelikle İŞKUR kaydını tamamlaması gerekmektedir. Peki, İŞKUR aracılığı ile ilanını duyuran özel sektör büro memuru alımı başvuru şartları nelerdir? İŞKUR kaydı nasıl yapılır? İŞKUR üzerinden iş başvurusu nasıl yapılır? İşte, İŞKUR ilanları ve başvuru detayları...

İŞKUR ÜZERİNDEN 969 BÜRO MEMURU ARANIYOR

 

 

Özel sektör firmalar ve kamu kurumları Türkiye İş Kurumu üzerinden personel alımlarına devam ediyor. İŞKUR aracılığı ile büro memuru alımı yapmak üzere ilan yayınlayan firmalar toplamda 969 kişi istihdam edecekler. Peki, büro memuru olmak için aranan koşullar nelerdir? Büro memuru ilanlarına nasıl başvuru yapılır? İşte, iş ilanına dair tüm merak edilenler haberimizde...

İŞKUR üzerinden yayınlanan herhangi bir iş ilanına başvuruda bulunmak isteyen vatandaşlarımızın öncelikler İŞKUR kayıtlarını tamamlamaları gerekmektedir. Kaydı tamamlayan adaylar İş Arayan Girişi ile istedikleri ilana başvurularını gerçekleştirebilirler. 

BÜRO MEMURU BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR? 

İŞKUR üzerinden yayınlanan büro memuru ilanlarına başvuruda bulunmak isteyenlerin;

-en az ilkokul mezunu olmak,

-bilgisayar kullanabilir olmak,

-sorumluluk sahibi olmak,

-Microsoft Office programlarını kullanabilir olmak,

-raporlama yapabilir olmak,

-kayıt tutabilir olmak gibi koşulları yerine getirebilir olmaları gerekmektedir. 

BAŞVURU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ

İŞKUR KAYDI NASIL YAPILIR?

Daha önceden İŞKUR üzerinden hiç bir online işlem yapmayan vatandaşların öncelikle üyeliklerini gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Üye Ol butonuna basılınca açılan ekranda Üyelik Sözleşmesi görüntülenir. Kurum sitesine üye olmak isteyenler “Üyelik Sözleşmesi” başlığı altında bulunan  okuduğunu ve kabul ettiğini onaylar.

İŞKUR portalına üye olan kullanıcılar, verdikleri her bilginin doğru ve geçerli olduğunu kabul eder. Bu bilgilerden dolayı oluşabilecek sorunlardan Kurum sorumlu değildir.
Sisteme üye olurken tercih ettikleri iletişim yöntemi (Fiziki adres, e-posta veya GSM numarasına kısa mesaj servisi) ile bilgilendirileceklerdir.

Sisteme üye olurken kullanıcılar tarafından şifre belirlenmektedir. Bu şifrenin gizliliği kullanıcının sorumluluğundadır. Daha sonra kimlik bilgileri ve güvenlik kontrolü alanları doldurulur ve üye kaydı tamamlanır.

YORUMLAR 3
  • AYKUT 6 yıl önce Şikayet Et
    Çağ atlama böyle olur!
    Cevapla
  • Ilginç 6 yıl önce Şikayet Et
    En az ilkokul mezunu mu ? Daha aşağı okul mu var ? .)).bari okur yazar yeterli olsun.
    Cevapla
  • Neslihan 6 yıl önce Şikayet Et
    Is arıyorum
    Cevapla