Türkiye'den petrol hamlesi! İzin çıktı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı`nca, Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı`na 4 farklı şehirdeki 6 saha için petrol arama ruhsatı verildi.

Türkiye'den petrol hamlesi! İzin çıktı
Türkiye'den petrol hamlesi! İzin çıktı
GİRİŞ 07.03.2018 13:28 GÜNCELLEME 07.03.2018 13:28
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Türkiye'nin Milli Enerji Ve Maden Politikası kapsamında çalışmaları hızla devam ediyor. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Petrol İşleri Genel Müdürlüğü'nün konuya ilişkin ilanı, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı. 
 
6 SAHADA PETROL ARANACAK

Buna göre, Diyarbakır, Adıyaman, Batman ve Adana sınırları içinde yer alan ve büyüklükleri 15 bin 280 hektarla 61 bin 737 hektar arasında değişen 6 saha için Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı'na (TPAO)  5 yıl süreli petrol arama ruhsatı verildi. 

YORUMLAR 31
  • Adnan Sandıkcı 6 yıl önce Şikayet Et
    Bakanlık TPAO ya ruhsat veriyor bizde izin cıktı diye seviniyoruz yaa ağlanacak halimiz var şaka gibi..
    Cevapla
  • Abdullah 6 yıl önce Şikayet Et
    varsın çıkmasın petrol. elimizdeki suyu petrole karşı kullanabiliriz. Al gülüm ver gülüm
    Cevapla
  • Karamanlı 6 yıl önce Şikayet Et
    Ben diyorum Şırnak Silopi karşısı zaho dağının Güney kısmında dağın tepesinde yemin ederim petrol çıkarıyor peşmerge adamlar devlet bile değil nasıl oluyorda Silopi’de petrol yok bu işte bir iş var
    Cevapla
  • Konyalı 6 yıl önce Şikayet Et
    Dünyanın neresine kazma vurursan vur petrol çıkıyor bizde çıkmıyor deniyor....yada çıkan petrol sondaj maliyetini karşılamıyor diyorlar bu büyük bir yalan..insan eli ile çizilmiş türkiye ırak sınırının ırak tarafında çıkarda türkiye tarafında çıkmazmı yada suriye tarafında çıkarda türkiye tarafında çıkmazmı bu büyük bir yalan.bizde bilim,eğtim,teknoloji sıfır kulaktan duyma laflarla türkiyede petrol yok denmez..
    Cevapla
  • Ankaralı 6 yıl önce Şikayet Et
    Derin sondaj teknolojisiyle 12 bin,15 bin metre derinlikleri delemediğimiz müddetçe biz petrolümü bulamayız. Mutlaka derin sondaj teknolojisini kullanmalıyız. Ümidimizi yitirmeden sondaj yapmalıyız. Norveç ülkesi kuzey denizinde 39 derin sondaj yapıyor, petrolünü bulamıyor, 40. derin sondaj çalışmasında petrolünü bul ve ülke yıllardır ihya oldu. İnşaallah bizde bulacağız...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle