2 ayda bir toplanacak! Erdoğan bizzat takip ediyor

Yerli ve milli savunma sistemlerini geliştirmek amacıyla yapılan Savunma Sanayii İcra Komitesi'nin (SSİK) iki ayda bir toplanması kararlaştırıldı.

2 ayda bir toplanacak! Erdoğan bizzat takip ediyor
2 ayda bir toplanacak! Erdoğan bizzat takip ediyor
GİRİŞ 06.03.2018 06:23 GÜNCELLEME 06.03.2018 09:12
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki ilk Savunma Sanayii İcra Komitesi (SSİK) toplantısı 31 Ocak'ta Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanlığı'na bağlandıktan sonra ilk toplantı olması nedeniyle Erdoğan'a yerli ve milli savunma projeleri hakkında kapsamlı bir sunum yapıldı. Toplantıda Zeytin Dalı Operasyonu'nda ordunun gücüne güç katan yerli ve milli sistemlere yenilerinin eklenmesi kararlaştırıldı. 9.4 milyar dolar büyüklüğünde 55 projenin değerlendirildiği toplantıda, yatırım ve iyileştirme faaliyetleri de gözden geçirildi. Savunma Sanayii Müsteşarlığı'nın bazı üst düzey birimlerinin de Külliye'de göreve başladığı belirtildi.

YORUMLAR 2
  • aslan 6 yıl önce Şikayet Et
    aman Erdoğan işi sıkı tut başka türlü olmuyacak araya giren ajanlar engel oluyor dikkat
    Cevapla
  • İzmir. 6 yıl önce Şikayet Et
    Sistem baştan sona yanlış. Patlayıcıların erken tesbiti projesi 3 senedir randevu bekliyor. Şirket değil, YERLİ İLİMADAMLARI iseniz, ihale ile işiniz yoksa, Allah rızası ise maksat... Zor...
    Cevapla