İşte Türkiye'nin gizemli milyarderi...

Eşinin ölümüyle 36 yaşında Diler Holding'in başına geçen Fatma Tuba Yazıcı, kısa sürede servetini katladı. Fatma Tuba Yazıcı, Forbes tarafından medyadan uzak durması sebebiyle 'gizemli milyarder' olarak nitelendi.

İşte Türkiye'nin gizemli milyarderi...
İşte Türkiye'nin gizemli milyarderi...
GİRİŞ 02.03.2018 09:55 GÜNCELLEME 02.03.2018 09:55
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Bu yıl 100. yılını kutlayan Forbes’in her yıl yaptığı "En Zengin 100 Türk" listesinin sonuçları açıklandı. 40 kişilik listede Murat Ülker 4,7 milyar dolarlık servetiyle ilk sırada yer alırken, kamuoyunun pek de tanımadığı sürpriz isimler listeye girdi.Bunlardan en dikkat çekici isim 'Gizemli Milyarder' başlığı ile Forbes'in kapağına taşıdığı Fatma Tuba Yazıcı oldu.

Bu yıl 100. yılını kutlayan Forbes’in her yıl yaptığı "En Zengin 100 Türk" listesinin sonuçları açıklandı. 40 kişilik listede Murat Ülker 4,7 milyar dolarlık servetiyle ilk sırada yer alırken, kamuoyunun pek de tanımadığı sürpriz isimler listeye girdi. Bunlardan en dikkat çekici isim 'Gizemli Milyarder' başlığı ile Forbes'in kapağına taşıdığı Fatma Tuba Yazıcı oldu.

 

1 milyar 100 milyon dolarlık serveti ile Türkiye'nin en zengin 100 kişi arasında 35. sırada olan Fatma Tuba Yazıcı- Diler Holding'in patroniçesi. Eşinin ölümüyle 36 yaşında Diler Holding'in başına geçen Fatma Tuba Yazıcı, bir anda milyarlara hükmeder oldu. Başarılı bir iş kadını olan Fatma Tuba Yazıcı, servetini kısa sürede katladı. En zenginler listesine giren Fatma Tuba Yazıcı, Forbes tarafından medyadan uzak durması sebebiyle 'gizemli milyarder' olarak nitelendi.

36 yaşında kocasını kaybetti, holdingin başına geçti. İşte Türkiyenin gizemli milyarderi...

YORUMLAR 5
  • Alemdar 6 yıl önce Şikayet Et
    Bir paragraflık haber tam dört paragrafta tekrarlanarak verilmiş. Bu ilk defa da olmuyor. Biraz daha dikkat.
    Cevapla
  • mistik 6 yıl önce Şikayet Et
    en cok uzuldugum olunce para dunyada kalacak
    Cevapla
  • ugur btn 6 yıl önce Şikayet Et
    Önce gemilerinde çalışan insanların haklarını versin sonra milyarder olsun
    Cevapla
  • Ankara 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu hanımefendinin bazı yerlerde başörtülü oldugu fotografı var. acaba yanlıs mı kullanılmış.
    Cevapla
  • Ruhi 6 yıl önce Şikayet Et
    Gizemli milyarderler Gizemli hayır yaparlar İnşAllah. Siz ölünce paranız tabuta sığmadığı için sadece sizi yolcu ediyorlar.
    Cevapla