TCDD KPSS şartı olmadan memur alımı yapıyor! Son gün...

Devlet Personel Başkanlığı sitesinden yayımlanan ilana göre, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları Genel Müdürlüğü (TCDD) bünyesinde istihdam edilmek için, KPSS şartı aranmadan 2 kaptan ve 1 başmühendis/başmakinist olmak üzere toplamda 3 memur alımı yapılacak. Başvuru şartları nelerdir?

TCDD KPSS şartı olmadan memur alımı yapıyor! Son gün...
TCDD KPSS şartı olmadan memur alımı yapıyor! Son gün...
GİRİŞ 13.03.2018 09:12 GÜNCELLEME 13.03.2018 09:13
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Devlet Personel Başkanlığı sitesinden yayımlanan ilana göre, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları Genel Müdürlüğü (TCDD) bünyesinde görev almak üzere toplamda 3 kişi memur alımı yapılacak. Alımları yapılacak olan memurlardan 2’si kaptan ve 1’i  başmakinist / başmühendis olmak üzere toplamda 3 kişi istihdam edilecek. Başvuru yapacak adaylarda KPSS şartı aranmıyor ve başvurular İŞKUR üzerinden yapılacak. Peki başvuru şartları nelerdir? İşte TCDD  alımları ile ilgili detaylar...

BAŞVURU DETAYLARI NELERDİR?

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları Genel Müdürlüğü (TCDD) Vangölü Feribot Müdürlüğü  bünyesinde görev almak üzere toplamda 3 kişi memur alımı yapılacak. Alımları yapılacak olan memurlardan 2’si kaptan ve 1’i  başmakinist / başmühendis olmak üzere toplamda 3 kişi istihdam edilecek. Başvuru yapacak adaylardan başvuru yapmadan önce çalışacakları yeri görmeleri istenmektedir.Başvurular 27 Şubat tarihinde başlayacak ve 8 Mart tarihinde son bulacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

- Adaylar, İŞKUR’da ilan edilen işgücü taleplerimizden sadece birine müracaat edebilecektir.

- Adayların; İŞKUR’da ilan edilen işgücü talebimizde belirtilen son başvuru tarihi itibarıyla lisans düzeyinde öğrenim seviyesine sahip olmalıdır.

- İşgücü talebimize başvurup, İŞKUR’ca ilan edilen nihai listede yer alacak adaylar, sözlü sınava katılmak için TCDD web sitesinde yayınlanacak ve adreslerine gönderilecek tebligatta belirtilen tarihler arasında;

1- Nüfus cüzdanı fotokopisi,

2- T.C. kimlik numarasının yazılı olduğu adli sicil kaydı (Cumhuriyet Savcılığı veya e- devlet şifresi ile www.turkiye.gov.tr. adresinden alınacak, adli sicil kaydı olanlar her sicil kaydı ile ilgili mahkeme kararını getirecektir.),

3- Öğrenim belgesi,

4- Askerlik durum belgesi, (Terhis, tecil veya muaf olduğunu belirtir belge),

5- Liman Cüzdanı (Gemiadamı cüzdanı),

6- Gemiadamı Yeterlilik Belgesi,

7- STCW Belgeleri,

8- Gemiadamları Sağlık Yoklama Belgeleri ile 1 adet resimli İş Talep Bilgi Formunu (TCDD web sitesinde yayınlanacaktır.) eksiksiz olarak doldurarak TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı Anafartalar Mah. Hipodrom Cad. No:3 Gar/ANKARA adresine gelerek teslim edecektir. Belgelerini teslim etmeyen adaylar sözlü sınava alınmayacaktır.

- Sözlü sınav tarihi ve yeri, İŞKUR’ ca ilan edilen nihai listede yer alacak adaylara evrak tesliminde tebliğ edilecek veya adreslerine tebligat gönderilerek bildirilecektir. Ayrıca, www.tcdd.gov.tr web sitemizde ilan edilecektir.

- Teşekkülümüzde görev alacak Kaptan (uzakyol), Uzakyol Başmühendis/Başmakinist (uzakyol) 854 sayılı Deniz İş Kanununa tabii olarak görev yapacak ve sözleşme ücretleri TCDD Yönetim Kurulu tarafından belirlenecektir.                 

- 854 Sayılı Deniz İş Kanununun 10.maddesi gereğince işe başlayan Kaptan (uzakyol), Başmühendis/Başmakinist (uzakyol),) İşçilerinin deneme süresi en çok 1 ay olup, deneme süresi içerisinde başarısız olanların iş sözleşmesi fesh edilecektir.

- Sözlü sınavını asıl kazanan adaylar Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması sonucunda işe başlatılacaktır.

YORUMLAR 1
  • laedri 6 yıl önce Şikayet Et
    wayyy beee ne çok alım öyle hele..
    Cevapla