PTT'den yeni hizmet! Türkiye'de ilk olacak

PTT şubeleri önüne kasalardan oluşan bir sistem konulacak. Bu kasalara kargolar yerleştirilecek. Kargo sahibi, telefonuna gelecek karekodu sisteme okutup kargosunu şube kapalı olsa da alabilecek.

PTT'den yeni hizmet! Türkiye'de ilk olacak
PTT'den yeni hizmet! Türkiye'de ilk olacak
GİRİŞ 26.02.2018 10:31 GÜNCELLEME 26.02.2018 11:52
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

PTT Genel Müdürlüğü, kargo alanında Türkiye’de ilk olacak bir çalışma başlattı. Çalışma kapsamında, PTT şubeleri önüne kargo gönderilerinin haftasonlarında da alınabilmesi için kasa yerleştirilmeye başlandı. Kargo kasası çeşitli kargo ebatlarının sığabileceği şekilde farklı boyutlar da yapıldı.

PTT'DEN BİR KAREKOD YOLLANACAK

 

Hafta sonuna doğru verilen kargoların teslimat adresini vatandaş herhangi bir PTT şubesi olarak gösterebilecek. Böylece kargo gönderileri PTT şubeleri önünde bulunan kasada sahibi tarafından alınmayı bekleyecek. Akşam'ın haberine göre, kargo sahibinin telefon ya da e-postasına bunun için bir karekod gönderilecek. Kargo sahibi de bu karekodu kasa önündeki sisteme okutacak. Daha sonra sistemdeki bölme açılarak, kargo sahibi kargosunu teslim alabilecek.

YORUMLAR 7
  • mehmet 6 yıl önce Şikayet Et
    dolandırıcılardan alışveriş yapıyorsunuz sonra suçu korgocuya atıyorsunuz. hata yapılıyor sonra suçlu aranıyor. suçlu sensin kardeşim boşuna burada kargoyu suçlamayın.
    Cevapla
  • Oğuz 6 yıl önce Şikayet Et
    Bence önce hafta içi teslimatı yapsınlar da sonra hafta sonlarını düşünsünler
    Cevapla
  • Gaye 6 yıl önce Şikayet Et
    Güzell
    Cevapla
  • PTT kargo 6 yıl önce Şikayet Et
    Çok ucuz gerçekten en uygun kargo tavsiye ediyorum.. tek sorun ukala calisanlari...
    Cevapla
  • GÖRELE 6 yıl önce Şikayet Et
    PTT acaba içinde ne var diye alıcıya bilgi verebilecekmi cevap hayır çünkü kargonun içeriğini araştırmıyor vatandaşa PTT ye güveniyor kalan bulmacayı siz çözün. Not.. PTT güvenirliğini benim gözümde kayıp etmiştir bu iddianın kanıtılıdır isteyen yetkiliye açıklama yapabilirim benim başıma gelen bir başka insanın başına gelmesin inşallah.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle