ASDEP 1500 personel alımı! Hangi bölümlerden alım olacak?

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, 2018 yılı içerisinde ASDEP bünyesine bin 500 personel alımı yapılacağını duyurdu. Peki, birçok vatandaşın merakla beklediği ASDEP personel alımları ne zaman yapılacak? ASDEP bünyesinde istihdam edilecek personeller hangi bölümlerde olacak? İşte, ASDEP personel alım detayları...

ASDEP 1500 personel alımı! Hangi bölümlerden alım olacak?
ASDEP 1500 personel alımı! Hangi bölümlerden alım olacak?
GİRİŞ 08.03.2018 11:01 GÜNCELLEME 08.03.2018 11:01

ASDEP 2018 yılı içerisinde, kadrosuna bin 500 personel dahil etmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz yıllarda yapılan alımlara ek olarak yapılacak Aile Sosyal Destek programı personel alım tarihi merak ediliyor. ASDEP personel alımına ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Fatma Betül Sayan Kaya, "2018 yılı içinde de bizler ASDEP adıyla hizmet verecek 1500 yeni personel alımı yapmayı hedefliyoruz." diyerek alımları duyurdu. Peki, ASDEP personel alım başvuruları ne zaman yapılacak? ASDEP bin 500 personel alımı hangi alanlarda olacak? İşte, vatandaşların merakla beklediği ASDEP personel alım ayrıntıları...

 

ASDEP 1500 PERSONEL ALIMI YAPACAK

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde Aile Bakanlığı bütçesi görüşmeleri sürerken, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, 2018 yılında alınacak personel sayısına değindi. Daha evvelden ASDEP programı bünyesine alınan bin 500 kişilik kadronun çalışmalara başladığına değinen Kaya, 2018 yılında bin 500 kişinin daha istihdam edileceğini duyurdu. İşte, Bakan Kaya'nın açıklamasının satır başları;

aile ve sosyal politikalar bakanı

"Ben çok önemli bir konunun altını çizmek istiyorum. Herkesin bildiği üzere, Aile Sosyal Destek (ASDEP) programımız şahsımın bakan olmasının ardından kısa bir süre önce hayata geçirilmiş bir projedir.

Bizlerin 1500 ASDEP personeli şuan sahalarda ve ellerine almış oldukları tabletleri, bilgi işlem altyapılarıyla kapı kapı ve ev ev dolaşarak vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam ediyorlar.

Bizler daha önce açıkladığımız gibi 1500 ASDEP Personelimizin alımlarını gerçekleştirdik. Bu alımlara hak kazananların eğitimlerini tamamlayacağız ve daha sonra da onları sahada göreceğiz.

Onlar da kendilerine verilen vazifeyle vatandaşlara hizmet etmeye devam edecekler. Bu çalışmalarımız hizmet vermek adına devam edecek ve 2018 yılı içinde de bizler ASDEP adıyla hizmet verecek 1500 yeni personel alımı yapmayı hedefliyoruz.”

ASDEP PERSONEL ALIMI NE ZAMAN? HANGİ BÖLÜMLERDEN ALIM OLACAK?

ASDEP bünyesine katılacak bin 500 personelin müjdesini veren Bakan Kaya'nın açıklaması sonrasında alımların ne zaman yapılacağı merak konusu oldu. ASDEP personel alımının tarihine dair net bir açıklama gelmezken, alım yapılacak bölümler de henüz belirtilmedi. ASDEP personel alım ilanı yayınlanır yayınlanmaz, personel alımına ilişkin detayları haberimizden öğrenebilirsiniz.