Benzin ve motorine yeni indirim geldi! Benzin fiyatları ne kadar?

Araç sahiplerini sevindirecek haberler üst üste geliyor. Geçtiğimiz gün gelen 16 kuruşluk benzin indirimine ek olarak, yarından itibaren geçerli olmak üzere benzin ve motorine indirim geliyor. Peki, benzin ve motorine ayrı ayrı ne kadar indirim gelecek? 14 Şubat itibariyle benzin fiyatları ne kadar olacak?

Benzin ve motorine yeni indirim geldi! Benzin fiyatları ne kadar?
Benzin ve motorine yeni indirim geldi! Benzin fiyatları ne kadar?
GİRİŞ 15.02.2018 10:05 GÜNCELLEME 15.02.2018 10:05
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz haftalarda üst üste gelen zamlarla birlikte 6 liraya yaklaşan benzin fiyatları araç sahiplerinin ceplerini yakıyordu. Bunun üzerine geçtiğimiz gün benzinin litre fiyatına 16 kuruşluk indirim geldi. Son indirimin üzerine bir indirim haberi daha geldi. Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS) tarafından gelen açıklamaya göre, bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere motorinin litresinde 17 kuruş, benzinin litresinde 11 kuruş indirim geliyor. İşte, 14 Şubat itibariyle benzin ve motorin fiyatları...

BENZİN VE MOTORİNE İNDİRİM KAPIDA

Üst üste gelen zamlarla beraber cep yakan benzin ve motorin fiyatları araç sahiplerini endişelendirmişti. Ancak geldiği gibi giden zamlar ile şaşırtan akaryakıt fiyatları yapılan indirimlerle normale dönüyor. Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS) motorin ve benzin fiyatlarına indirim yapılacağını açıklamasında,

"Çarşamba gününden geçerli olmak üzere Motorin grubunda 17 kuruş, Benzin grubunda 11 kuruş fiyat indirimi beklenmektedir" denildi.

BENZİN FİYATLARINA 16 KURUŞ İNDİRİM GELMİŞTİ

 

Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası'ndan yapılan açıklamada, "Cuma gününden geçerli olmak üzere Benzin grubunda 16 kuruş fiyat indirimi beklenmektedir. 8 Şubat - 9 Şubat tarihlerinde motorin grubunda fiyat değişikliği beklenmiyor" denilmişti.

Brent petrol fiyatlarının 70 dolara kadar çıkması ile birlikte 6 liraya dayanan benzin fiyatlarına bu sefer indirim geldi. Brent petrolde yaşanan 67 dolar civarındaki gevşeme benzin fiyatlarına indirim olarak yansıdı. Benzin fiyatları 16 kuruş civarında indirimli olarak işlem görmüştü.

EN SON 21 KURUŞLUK ZAM YAPILMIŞTI

Üst üste gelen zamlarla birlikte cep yakan benzin fiyatları, en son yapılan 21 kuruşluk zamla birlikte İstanbul'da 5.87 seviyesine kadar gelmişti. 16 Ocak'ta 9 kuruş ve 25 Ocak'ta 12 kuruş zam ile 6 TL seviyesine yaklaşmıştı. 

YORUMLAR 5
  • Hakan 6 yıl önce Şikayet Et
    Vallaha binmiyorum artik buraktim kapiya yatiyor. Her ay 300 tl lik aliyordum şuan 6 lirayi gorünce zoruma gidiyor yazikya bunun köylüsü var cifcisi var kamyonu tasimaciligi var her alani etkiliyor....
    Cevapla
  • Vatansever 6 yıl önce Şikayet Et
    Çok sürmez iki katı bindirim gelir..vatandaşın çiftçinin canı çıkmış kimin umrunda.yazikkkk...
    Cevapla
  • Malabadi 6 yıl önce Şikayet Et
    Aman! İndirim yapmayın. Sonra bindirim olarak geri geliyor.
    Cevapla
  • Volkan 6 yıl önce Şikayet Et
    Benzinde indirim! en kısa fıkra bu olsa gerek
    Cevapla
  • güncelleme 6 yıl önce Şikayet Et
    21 kurus zam 8 kurus indirim çok ucuzlamıs cok teşekkürler
    Cevapla