3. Havaliman güvenlik görevlisi personel alımı! Başvuru şartları ve tarihi...

3. havalimanına 3 bin 500 güvenlik görevlisi alımları başlyıro. 2018 yılı itibariyle IGA Güvenlik Hizmetleri AŞ tarafından alım yapılacak güvenlik personeli adayları yeni açılacak olan havalimanında görev alacaklar. Peki havalimanı güvenlik görevlisi alım şartları neler? Maaşı kaç TL? İşte tüm detayları...

3. Havaliman güvenlik görevlisi personel alımı! Başvuru şartları ve tarihi...
3. Havaliman güvenlik görevlisi personel alımı! Başvuru şartları ve tarihi...
GİRİŞ 07.02.2018 11:41 GÜNCELLEME 07.02.2018 11:41

Dünyanın en büyük havalimanı olma özelliğini taşıyacak olan 3. Havalimanında istihdam edilmek üzere 3 bin 500 güvenlik personeli alımları için başvurular başladı. İGA’ dan yapılan yazılı açıklamaya göre, İstanbul yeni Havalimanı, inşaatı sırasındaki çalışan sayısı ile istihdama sağladığı katkıyı işletme döneminde de devam ettirecek. Şu an 31 binin üzerinde çalışanın bulunduğu projede, 1 Şubat itibarıyla kariyer platformlarında yer alacak ilanlar aracılığıyla kadın ve erkekten oluşan yaklaşık 3 bin 500 güvenlik grubu istihdam edilecek. İstihdam edilen güvenlik personelleri hem havada hem karada görev alacaklar. Peki başvurular nasıl yapılır? Adaylarda aranan özellikler nelerdir?

ADAYLARDA ARANAN ÖZELLİKLER NELERDİR?

 

 

İGA Güvenlik Hizmetleri Anonim Şirketi tarafından alımı yapılacak olan 3 bin 500 güvenlik görevlisi alımı için adaylarda bulunması gereken kriterleri açıkladı. Buna göre;

- En az lise mezunu olmak,

- Güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak,

- Diksiyonu düzgün olmak,

- İnsan ilişkilerinde başarılı olmak,

- Tecrübeli ya da tecrübesiz olmak,

- 35 yaşını geçmemiş olmak,

- Boy kilo uygun olmak

Bu özellikleri taşıyan adaylar dolgun maaş, yemek ücreti, servis ve SGK hizmetleri sağlanacaktır. Bunun yanında bay ve bayan adaylar için en fazla 3 kişinin konaklayabileceği barınma imkanı da sağlanacaktır.

BAŞVURUM KABUL EDİLDİ NE YAPMALIYIM?

Başvuruları kabul edilen adaylar nisan ayından itibaren İstanbul Mecidiyeköy'de bulunan Hasan Kalyoncu Üniversitesi Eğitim Merkezi'nde, Sivil Havacılık Güvenliği konusunda uluslararası standartlarda, kapsamlı bir temel eğitime tabi tutulacak. Eğitimi başarıyla tamamlayan adaylar ise temmuz ayı itibarıyla işbaşı yapmaya başlayacak.

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

İstanbul’da yer alan 3. havalimanında istihdam edilmek  üzere toplam 3 bin 500 güvenlik görevlisi alımı başladı. Buna göre adaylar başvurularını İGA Güvenlik Hizmetleri Anonim Şirketi resmi sitesinden, ofislerinden ya da  Bu Linke Tıklayarak  müracaatlarını tamamlaması gerekmektedir.