Rusya'dan çok önemli S-400 açıklaması

Rus savunma şirketi Almaz-Antey’in Baş Mühendisi Pavel Sozinov, S-400 füze savunma sistemlerinin ihracat versiyonunun farklı tip füzelerle sunulacağını söyledi.

Rusya'dan çok önemli S-400 açıklaması
Rusya'dan çok önemli S-400 açıklaması
GİRİŞ 24.01.2018 17:40 GÜNCELLEME 24.01.2018 17:54
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Rus basınına konuşan  S-400 füzelerinin imalatçısı Almaz-Antey şirketinin Baş Mühendisi Sozinov, S-400'lerin ihracat versiyonunun uzun menzilli füzeler de dahil olmak üzere birkaç füze tipiyle birlikte sunulacağını belirtti.

ALICI İSTEDİĞİ FÜZEYİ ALABİLECEK

Sozinov, "Alıcı, belirlenen görevlere bağlı olarak potansiyel tehditlere göre hangi füzelerin kullanılabileceğine karar verebilecek ve topraklarındaki tesisleri koruma görevini yerine getirebilecek" ifadelerini kullandı.

 


Sozinov'a göre S-400'ler, füze savunma görevi için uzun menzilli, orta menzilli füzeleri, daha kapsamlı hedeflerin imhası için orta menzilli özelleştirilmiş füzeleri kapsıyor.

YORUMLAR 17
  • osmanlı 6 yıl önce Şikayet Et
    sende artık sılahlar vereceksen ver hemde bedavadan ver rusya her yerini amerika sılahlarla donaltı rusya ama rusya sen hala sılah satışınna gelecek paraya bakıyon uyu uyu rusya
    Cevapla
  • osmanlı 6 yıl önce Şikayet Et
    rusya amerika bu türleri yeri geldimi bedava veriyor her yere amerika sılahlarla donaltı ama sen rusya hala sılahımı satıyım diye düşünüyon amerika her yeri amerikan sılahlarla donaltı hey rusya sen uyu rusya
    Cevapla
  • kayra-keskin 6 yıl önce Şikayet Et
    bizim Ülkemizde daha tehlikeli ileri teknolojik gelişmiş silahlar var
    Cevapla
  • sofi 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar zor mu demiş füze üretmek , evet zor, boru üretmiyorsun füze bu .
    Cevapla
  • ysd 6 yıl önce Şikayet Et
    İçinden seçip birkaç tanesini test edelim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle