Türk ‘coin’in piyasaya çıkıyor! İşte fiyatı

Kocaeli’nin Alikahya bölgesinde 5 megawatt gücünde iki tesiste üretimine başlanan Turcoin 100 dolar fiyatla piyasaya çıkacak

Türk ‘coin’in piyasaya çıkıyor! İşte fiyatı
Türk ‘coin’in piyasaya çıkıyor! İşte fiyatı
GİRİŞ 19.01.2018 09:21 GÜNCELLEME 19.01.2018 09:21
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Bitcoin’e Türk rakibi Turcoin Kocaeli’de üretime başlıyor. Turkcoin madenciliği için Kocaeli’de 100 milyon lira yatırımla iki tesis kurulurken, bir ay içerisinde piyasalarda işlem görmesi bekleniyor. Türk Mühendisler tarafından geliştirilen Turcoin, Bitcoin gibi blok zincir ‘blockchain’ ağına bağlı Cryptonight teknolojisi ile geliştirildi. Turcoin’i, Bitcoin ve diğer kripto para birimlerinden ayıran özelliği ise 3 milyondan fazla ön ödemeli kart kullanıcısının anında kullanmaya başlayacağı, Ripple teknolojisinin bir çok türevini de içinde barındıran bir teknolojik yapıya sahip olması. İlk ve tek yerli Turcoin’in hem cüzdan, hem de dijital para olarak kullanılan bir sistem olduğunu belirten Anafis Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sadun Kaya “Turcon için 4 aşamalı bir plan hazırladık. Şu an firmamız binin üzerinde oyunun distribütörlüğünü yürütüyor. İlk etapta Turkcoin’i oyunlarda zorunlu hâle getireceğiz. Üye iş yerleriyle anlaşmalar yapacağız. Turkcoin sahipleri exchange yapabilecek. Ama komisyon ödemeyecek. Ayrıca kendi borsamızı kuracağız. Orada işlem görecek. Bankalar Turcoin sistemi ile para da transfer edebilecek. Şu an bir banka ile anlaştık” dedi. Turkcoin’in 120 milyon adetle sınırlı olacağını belirten Kaya “1 Turcoin’in fiyatı 100 dolar olacak. Fiyatı 100 dolarda sabitleyeceğiz. Bir ay içerisinde piyasada olacağız” diye konuştu.

24 BİN EKRAN KARTI KULLANILDI
Kocaeli’nin Alikahya bölgesinde 5 megawatt gücünde iki tesis kurduklarını dile getiren Kaya “Tesis neredeyse bölgenin iki katı elektrik tüketiyor. 24 bin ekran kartı bulunuyor. 20 km kablo döşedik. Ayrıca yeni yatırlar için bölgede 40 dönümlük de bir arazi aldık” ifadelerini kullandı. Bitcoin rüzgarının 5 yıl boyunca sürmesini beklediğini dile getiren Kaya, sanal paradan kaçışın mümkün olmadığını, bir gün mutlaka bütün devletlerin de kendi paralarını çıkarmak zorunda kalacağını kaydetti..

Madencilik yaptıracak 
Sadun Kaya kapılarını madencilere de açacaklarını belirterek, “6 ay kadar madencilik yaptıktan sonra isteyen Turcoin sitesi üzerinde madencilik yapabilecek. Sadece Turkcoin değil diğer coinlerin de üretimini yapabilecek. İsteyenlere cihaz da vereceğiz, evde üretim yapabilecekler” dedi.

YORUMLAR 11
  • mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    bu arada bu söylediklerim turkoin için değil.. bu scam bir proje parayı vurup kaybolacaklar.. sözünü ettiğim blockchain teknolojisi.. kripto para teknolojisi.. Atası olan bitcoin.. ve peşi sıra gelen.. altcoinler devletlerin kendi yerel birimlerini oluşturma konusunda yapılandıkları.. Kripto Para Birimleri
    Cevapla
  • mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    bunlar nasıl yorumlar ya.. teknolojiden dünyadan bir haber hayat yaşıyorsunuz.. burda geleceğin teknolojisi blockchain inşa ediliyor.. sizin yorumlara bakın.. çin %70 oranında kapladı piyasayı.. ülkeler söz sahibi olabilmek için.. birbiriyle yarışıyor.. bizmkilerin yorumlara bak.. düzgün bir işe bağlasaymışmış.. ev alıp kira ya mı versin.. kuruyemişci mi açsın.. biraz geleceğe bakın.. teknolojiye bakın.. ileriye bakın..
    Cevapla
  • garib 6 yıl önce Şikayet Et
    Yanaşma kardeşim! Bu ne olduğu belli olmayan, paradan para kazanma sevdalısı insanların hırslarına sen alet olma kardeşim.
    Cevapla
  • Yusuf 6 yıl önce Şikayet Et
    Niye bu kadar cok elektirik gidiyor anlamadim bi turlu
    Cevapla
  • ### 6 yıl önce Şikayet Et
    Elektrik israfı, bu denyoların sebebine elektrik birim fiyatları artacak, bunların ürettiği her sanal para başına yüzde 85 vergi alınsın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle