Kanal İstanbul’dan önce gemi trafiği için düzenleme

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı "Gemi Trafik Hizmetleri Sistemlerinin Kurulmasına ve İşletilmesine İlişkin Yönetmelik"te önemli bir değişikliğe gitti.

Kanal İstanbul’dan önce gemi trafiği için düzenleme
Kanal İstanbul’dan önce gemi trafiği için düzenleme
GİRİŞ 16.01.2018 15:46 GÜNCELLEME 16.01.2018 15:46
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan dün Karadeniz ile Marmara Denizi birbirine bağlayacak olan Kanal İstanbul Projesi'nin güzergahını açıkladı.

ARTIK DEVREDİLEBİLECEK
Bakanlık kısa süre önce de "Gemi Trafik Hizmetleri Sistemlerinin Kurulmasına ve İşletilmesine İlişkin Yönetmelik"te önemli bir değişikliğe gitti. Resmi Gazete'de yayınlanan düzenlemeye göre söz konusu merkezler istenirse özel sektöre de devredilebilecek.

YORUMLAR 5
  • makko 6 yıl önce Şikayet Et
    ya yorum yapıyorsunuz... bari biraz düşünün... neden Kanal İstanbul yapılıyor! ilk sebep lozan'dır, şuan hiçbir geçişten ücret alınamıyor. ama proje bittikten sonra burası süveyş kanalı gibi olacak, asıl para ondan sonra kazanılacak. ister özel olsun veya olmasın sonuçta kamu kazanacak.
    Cevapla
  • Erol 6 yıl önce Şikayet Et
    Cok Yanlıs Bir Adim Olur..
    Cevapla
  • ilhan 6 yıl önce Şikayet Et
    boğazdan bedava geçmek varken adaamlar ne diye para verip de kanaldan geçssin..türkiye illa da para almak için kanaldan geçmeyi mecbue tutarsa bunun hukuki sorunları da çıkacaktır.. vallahi de billahi de kanal yapma işi saçmalıktan başka bişe değil yazık olacak o kadar paraya bari hayırlı işlerde kullanılsa
    Cevapla
  • ozcan 6 yıl önce Şikayet Et
    Tam geçişlerden para kazanacağız derken burayıdamı özel sektöre satacaksınız..
    Cevapla
  • Mizah 6 yıl önce Şikayet Et
    Özel sektör demek yol yolabildiğin kadar demek. Kanal İstanbul son köprüye rahmet okutacak anlaşılan.
    Cevapla