Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 2053 tavsiyesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, THY'nin 2023 hedeflerine ulaşacağını söyleyerek, THY temsilcilerine 2053 tavsiyesi verdi.

GİRİŞ 09.01.2018 13:50 GÜNCELLEME 09.01.2018 15:25
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 12 milyar dolar değerindeki uçakları bünyesine katan şirketimizin önümüzdeki yıl hedefi de büyük. Aralık THY tarihinde bir rekordur. İnşallah önümüzdeki aylar bunun çok daha farklı olacak. 2053 için kolları sıvayın" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmalarından satır başları;

Bugün dünyanın 120 farklı ülkesindeki, 300 havalimanına sefer düzenleyen THY dünyanın en çok noktaya uçan şirketi unvanına sahip. 12 milyar dolar değerindeki uçakları bünyesine katan şirketimizin önümüzdeki yıl hedefi de büyük. Aralık THY tarihinde bir rekordur. İnşallah önümüzdeki aylar bunun çok daha farklı olacak.

Kamyonların arkasında ne yazar, "Tek rakibim THY". 

Çocukluğumu hatırlıyorum eskiden mahalleden bir uçak geçerken sırt üstü yatar uçağın geçişini izlerdik. Türk Hava Yollarının amblemi turnayı temsil eder. Türk Hava Yolları sayesinde kimsenin boynu bükük kalmıyor. Çünkü herkes sevdiğine kolayca ulaşıyor.

Şirketimiz havayolu taşımacılığını öyle bir hale getirdi ki, otobüslerden ucuz fiyatlara uçaklarımız yolcu taşıyor. Nereden nereye.

2053 HEDEFİ!

THY sayesinde herkes sevdiklerine kolayca ulaşabiliyor. THY dünyanın en büyük havayolu şirketleriyle rekabet ediyor. yeni havalimanımızla birlikte THY'nin rekabet gücü, hizmet kalitesi, iş modeli daha da yükselecektir.

THY'nin 2023 hedeflerine ulaşacağına eminim. Şirket yöneticilerine 2053 hedefleri için kolları sıvamalarını tavsiye ediyorum. Bugünden harekete geçmezsek 2053'ü hakkıyla değerlendiremeyiz. Yeni havalimanıyla, THY'yi dünyanın en geniş uçak filosuna sahip şirketi haline getirmek hedefimiz olmalı.

"THY BİZİ GURURLANDIRIYOR"

Dünyanın neresine gidersek gidelim Türk Hava Yollarımızdan övgüyle bahsediliyor. Bu da bizi gururlandırıyor. THY, havacılık ve savunma sanayi için adeta bir okul vazifesi görmektedir.

THY'NİN YANINDAYIZ

Türkiye'nin TİKA'sıyla, Yunus Emre Enstitüsü ile, Kızılay'ı ile yurtdışında oluşturduğu o büyük fotoğrafın en önemli unsurlarından biri de THY'dir. Bizler daima yanınızda olduğumuzu bilmenizi isterim. Her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. THY ülkemizin yüksek teknolojiye dayalı sanayisinin gelişmesinde de büyük rol oynamaktadır. Şu anda en önemli sanayi şirketimizin kritik teknik bölümlerinde olanlar THY'nin teknik kısmında yetişmiş bireylerdir. Pilot yetiştirme programıyla, Türk Hava Kuvvetleri'nden beslenen şirketimiz artık orayı da besleyeceğine inanıyorum.

YORUMLAR 16
  • murtaza 6 yıl önce Şikayet Et
    Reis biz bi 2023 görelim hayırlısıylada, oda, olur inşaallah, şu enfilasyonun hakkından bi gelelim ondan sonra hepsi olur, biri yer biri bakar, öyle olmaz bu işler, ilk önce iş adamları ellerini işçiye karşı fazla değil, biraz çömertçe açıverse, herşey otomatikman düzelecek, gerisi hikaye.
    Cevapla
  • Ali 6 yıl önce Şikayet Et
    böyle anne baba olmaz olsun, bakamıyorsan çocuk esirgeme kurumuna verirsin. Şimdi o çocuklar imansız olmuşlarsa anne baba bundan mesulďür ahirette hesabı sorulur
    Cevapla
  • ali'ye 6 yıl önce Şikayet Et
    ne alaka? acaba yanlış yere mi yorum yaptınız?
    Cevapla
  • Erdal 6 yıl önce Şikayet Et
    Nereden çıktı 2053 acaba
    Cevapla
  • Ali 6 yıl önce Şikayet Et
    Konyayı askeri havaalanına mahkum ettiniz. Konyaki ak partiye en çok oy veren iller arasında. 15 temmuz sonrası uçaklar kalkmadı Konyada askeri havaalanı olduğu için insanlar perişan oldu
    Cevapla
  • akenaton 6 yıl önce Şikayet Et
    2053 den once bizim su emekliligi versek once reissss
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle