Hükümetten Bitcoin uyarsı! Aman ha!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, “Bitcoin’in saadet zinciri olma riski yüksek, vatandaşlarımıza ‘Aman ha!’ diyorum.” dedi.

Hükümetten Bitcoin uyarsı! Aman ha!
Hükümetten Bitcoin uyarsı! Aman ha!
GİRİŞ 24.12.2017 06:12 GÜNCELLEME 24.12.2017 21:41
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, “Bitcoin’in saadet zinciri olma riski yüksek, vatandaşlarımıza ‘Aman ha!’ diyorum.” dedi.

İşte Habertürk'ten Kübra Par'a konuşan Zeybekçi'nin açıklamasının ilgili kısmı:

"Bitcoin’in global bir saadet zinciri olma riski son derece yüksek; hiçbir tabana, hiç­bir varlığa, hiçbir üretime dayanmıyor. Ne benim ne de etrafımdakilerin hiçbir şekilde aklından geçmez. Vatandaşlarımıza da bu konuyla ilgili, “Aman ha!” diyorum."

 

 

BİR DÜZENLEME GELECEK Mİ?

Gerek Merkez Bankası, gerek Eko­nomi Bakanlığı, gerekse de ilgili kurum ve kuruluşlar olarak konuyu dikkatle izliyoruz. Teknik altyapıyı, hukuki durumu inceliyo­ruz. Dünyadaki ülkeler bununla ilgili teknik düzenlemeler ve tedbirler üzerinde çalışı­yor. Bazı şeyler olabilir ama Türkiye olarak şu an için acil bir çalışma yok.

BİRİKİMİ OLAN VATANDAŞ NE YAPSIN?

Üretime yönelik şirketlerin hisse senetlerinin alınması lazım. Özellikle Türkiye’ye yatırım yapmalarını öneririm....

YORUMLAR 17
  • fiko 28 6 yıl önce Şikayet Et
    parasi olan ailesine yedirsin devlet garentili yatirima yonesin sabah uyadigi da ey vah demeyin her sy sahde karsiligi yok kim bu paranin sahibi uzayli adada bu cizmeli mehmet aga yi
    Cevapla
  • cimbomlu 6 yıl önce Şikayet Et
    Helal mi haram mı bilmem ama devletler bu olaya hazırlanırken bizim sürekli kaçmamız yanlış gibi. Ekonomik bir fırsat varsa devlet değerlendirmeli. Para kazanıp mazluma daha çok yardım etmeli.
    Cevapla
  • Şükrü ÖZASLAN 6 yıl önce Şikayet Et
    Kaçmak yerine içeriğini öğrenmek lazım
    Cevapla
  • Derya Hatun 6 yıl önce Şikayet Et
    Hisse senedi sanki kazandırıyor?! Adamlar kendilerine göre oynuyor. Altın alın her zaman kıymetli.
    Cevapla
  • yükselenruh 6 yıl önce Şikayet Et
    konu bitcoinin yapısı değil caiz değil üretmesi satması alması ayrıca son derece sonu sıfırla bitecek bir serüven yani 10000 dolardan alanlar 500 dolara geri satacak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle