Asgari ücret için ikinci toplantı yarın

İşçi, işveren ve hükümet temsilcilerinden oluşan Asgari Ücret Tespit Komisyonu, 2018'de geçerli olacak asgari ücreti belirlemek üzere ikinci toplantısını yarın yapacak.

Asgari ücret için ikinci toplantı yarın
Asgari ücret için ikinci toplantı yarın
GİRİŞ 14.12.2017 12:26 GÜNCELLEME 15.12.2017 09:53
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Toplantıda Kalkınma Bakanlığı, Hazine Müsteşarlığı ve TÜİK uzmanları ülke ekonomisiyle ilgili verileri paylaşacak. Doğrudan 7 milyona yakın çalışanı ilgilendiren asgari ücret görüşmelerinin ikinci toplantısı yarın Türk-İş'in ev sahipliğinde yapılacak.
Çalışma Genel Müdürü Nurcan Önder başkanlığında toplanacak komisyonda, işçi tarafını Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (TÜRK-İŞ), işveren tarafını ise Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) temsil edecek.Toplantıda, Kalkınma Bakanlığı, Hazine Müsteşarlığı ve Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) uzmanları ülke ekonomisiyle ilgili verileri komisyon ile paylaşacak.

YORUMLAR 10
  • akenaton 6 yıl önce Şikayet Et
    bos yere toplanip milletin parasini carcur etmeyin hersene 2000 diyorsunuz ensonunda hahaha hihihi 50+50 kabul ediyorsunuz zaman israfi formalite bunlar baksan toplantiya katilanlarin en dusuk maaslisi 10000 tl aliyor bunlar asgari ucrerlinin halini ne anlar endusuk memur maasi olsun
    Cevapla
  • Ayhan 6 yıl önce Şikayet Et
    zaten vermeden aldiniz neyin toplantisi bu
    Cevapla
  • İSİMSİZ 6 yıl önce Şikayet Et
    derviş kardeş sen önce işçinin alın terine bak çalışma şartlarına bak ondan sonra isteyenleri sırala
    Cevapla
  • Deli Dumrul 6 yıl önce Şikayet Et
    Bence asgari ücret serbest olmalı. Çünkü 1400 ü bile hak etmeyen var
    Cevapla
  • P A Ş A 6 yıl önce Şikayet Et
    Hak etmiyorsa çalistirmassin.
    Cevapla
  • derviş 6 yıl önce Şikayet Et
    şöyle düşünün asgari ücret sizlerin istediği gibi %50 artsa veya 2500 lira olsa , memur diyecek ki hohoooo adamlar bile bana yakın para alıyor, zam isteyecek, mühendis diyecek ki sen şu düz memura bak benim kadar almak istiyor, doktor diyecek ki sen bak hele benim aldığımın ne kıymeti kaldı, Sonra bunlara da zam yapılacak bunlara zam yapıldığını gören esnaf bizim ne eksiğimiz var diyecek ekmeğe, meyveye carta curta zam yapcak, piyasada ki para bir anda 4-5 misline çıkınca enflasyon coşacak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle