Milli Tren için 19 mühendis aranıyor

Türkiye Vagon Sanayii AŞ Genel Müdürlüğünün Milli Tren Projesi'nde istihdam edilmek üzere sözleşmeli mühendis alımına ilişkin giriş sınavı duyurusu Resmi Gazete'de yayımlandı.

Milli Tren için 19 mühendis aranıyor
Milli Tren için 19 mühendis aranıyor
GİRİŞ 13.12.2017 09:43 GÜNCELLEME 13.12.2017 09:43
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Buna göre, 399 sayılı Kanun Hükmünde Kararname'ye (KHK) tabi sözleşmeli statüde 5 makine mühendisi, 6 elektrik-elektronik mühendisi, ikişer endüstri mühendisi, metalurji-malzeme mühendisi, kimya mühendisi ve yazılım mühendisi alımı gerçekleştirilecek.

Sınava başvuracak adayların 399 sayılı KHK'nın 7'nci maddesinde belirtilen genel şartları taşımaları, son başvuru tarihi itibarıyla fakültelerin veya denkliği Yükseköğretim Kurulunca (YÖK) onaylanmış yurt içi veya yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarının ilgili mühendislik bölümlerinden mezun olmaları, 2016 yılı KPSS P3 puan türünden en az 70 puan almaları, son 5 yıl içinde YDS ve E-YDS sınavından en az C seviyesinde İngilizce bildiğine ilişkin belge sahibi olmaları veya ÖSYM tarafından dil yeterliliği bakımından buna denkliği kabul edilen ve uluslararası geçerliliği bulunan başka bir sınavdan denk puana sahip olmaları gerekiyor.

Sınav başvuruları 29 Aralık tarihi mesai bitiminde sona erecek.

YORUMLAR 3
  • atmaca 53 6 yıl önce Şikayet Et
    İşi olan Mühendisin ne işi olur KPSS ile.
    Cevapla
  • m3hk 6 yıl önce Şikayet Et
    KPSS ile alınmaz bu muhendisler kardesim. Hem milli deyip hemde kpss ile muh alıyorsunuz. Cagırın ortalaması yuksek ingilizcesi yuksek masterlı doktoralı muhleri verin 7-8 bin lira. O zaman gorun.Kos kos oturacak cogu bu istende bisey cıkmaz soleyeyim.
    Cevapla
  • Abou 6 yıl önce Şikayet Et
    İyi mühendisler KPSS ile ugrasmaz.Zamanini heba etmez.
    Cevapla