ABD karşı çıkmıştı! Mega projede yeni gelişme

TürkAkım doğalgaz boru hattının kara ve deniz bölümlerinin yapımı için Kırklareli ve Tekirdağ'daki bazı taşınmazlar acele kamulaştırılacak.

ABD karşı çıkmıştı! Mega projede yeni gelişme
ABD karşı çıkmıştı! Mega projede yeni gelişme
GİRİŞ 01.12.2017 17:58 GÜNCELLEME 02.12.2017 00:30
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) Başkanı Mehmet Ali Akben, "BDDK olarak Bank of China Turkey AŞ'nin bankacılık lisansını onayladık. Bankaya daha önce kuruluş izni verilmişti. Şimdi ise lisans verildi. Bank of China Turkey AŞ, artık resmen yarından itibaren bankacılık işlemlerine başlayabilir." dedi.

AA muhabirine açıklamalarda bulunan Akben, BDDK olarak Bank of China Turkey AŞ'nin bankacılık lisansını onayladıklarını bildirdi.

ABD'den flaş Türkiye açıklaması

Bankaya daha önce kuruluş izni verildiğini hatırlatan Akben, "Şimdi ise lisans verildi. Bank of China Turkey AŞ, artık resmen yarından itibaren bankacılık işlemlerine başlayabilir. Dünyanın en büyük bankalarından birisi olan Bank of China'nın Türkiye'ye gelmesi bankacılık sistemimizin sağlamlığının göstergesidir." ifadelerini kullandı.

Mehmet Ali Akben, bankacılık sektörüne yabancı ilgisinin devam ettiğini vurgulayarak, "Türk bankacılık sistemi üzerinde yapılan spekülasyonlar ve algı operasyonları dünyanın en büyük bankalarından birinin ülkemizde faaliyete geçmesiyle tekrar boşa çıktı." dedi.

YORUMLAR 5
  • ArtukBey 6 yıl önce Şikayet Et
    Hiçbir şey yapamıyorsak bile tarihimize sığınmak bize yeter o bize yol gösterecektir. Muhtaç olduğumuz kudret damarlarımızdaki asil kanda mevcuttur.
    Cevapla
  • karakeçili 6 yıl önce Şikayet Et
    bu haberi okurken Doğu Türkistanımızı aklıma getirmeden yapamadım bir israil bankasına böyle bir şey yapılsa tepki yağırdı - mesele Doğu Türkistan mesele Türk olunca kimseden ses çıkmıyor malesef
    Cevapla
  • Köylü 6 yıl önce Şikayet Et
    Siyaset bu, marifet bu işte. Çözüm üretmeden masadan kalkmak siyaset değil. Hep abd veya ingiliz mi kazanacak masada. Birazda biz kazanalim
    Cevapla
  • Sultan Süleyman 6 yıl önce Şikayet Et
    Ne olacaktı tabiiki onlar savunacak aynı taraftalar bunu Chp ye gönül verenlerde biliyor hatta keşke su belgeler sahte çıksada şundan ilelebet kurtulsak diye bekliyorlar hatta ve hatta ben bu kumpası Chp nin derin adamlarının bizzat Kılıçdaroğlu na kurduklarını düşünüyorum.
    Cevapla
  • klm 6 yıl önce Şikayet Et
    1000 zarrab 10000 chp konuşsa inanmıyorum...Çünkü abd nin derdi belli....
    Cevapla