Erdoğan'dan S-400 açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya, Kuveyt ve Katar ziyaretleri sonrası gazetecilere önemli açıklamalarda bulundu.

Erdoğan'dan S-400 açıklaması
Erdoğan'dan S-400 açıklaması
GİRİŞ 17.11.2017 00:00 GÜNCELLEME 17.11.2017 05:05
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

İbrahim Erdoğan/ Haber7

Erdoğan, "Öncelikli olarak görüştüğümüz S-400. Anlaşma imzalandı, detaylar üzerinde savunma sanayi müsteşarımızla muhatapları görüşmeleri sürdürüyor. Avanslar meselesi var, kredi meselesi var. Ödemelerdeki faiz noktasında bu görüşmemizde biz kendisiyle mutabakat sağladık. Hatta bakanlar olarak da mutabık kalındı, teyit ettik. Alttaki bürokratların yaklaşımı ile ikimizin ortaya koyduğu yaklaşımın farklı olduğu ortaya çıktı. Arkadaşların yoğun çalışmaları olursa, 22’sinde de bir araya geldiğimizde önemli mesafe katetmiş oluruz." dedi.

"Akkuyu ve Türk akımı da işbirliğimizin önemli konuları arasında yer alıyor. Türk akımında Rusya’nın çok çok hızlı bir şekilde giderek 448 km’yi tamamlamış olması manidardır. Şimdi artık bizim kara topraklarındaki adımları Kıyıköy’den itibaren atacağız. İnşallah bunların olması, hele hele bir hat değil, iki hat olarak da devam etmesi bizimle ilgili olması stratejik önemi haizdir."

YORUMLAR 8
  • hasan 6 yıl önce Şikayet Et
    Ülkemizin savunulması için çok çok önemliydi. Hayırlı uğurlu olsun inşallah. Düşmanlar tabiki çok rahatsız olacaklar. Allah ülkemizle birlikte tüm Müslümanlara zeval vermesin. Amin inşallah.
    Cevapla
  • İsimLee 6 yıl önce Şikayet Et
    Ayak diretenler var ise bürokratlar değiştirilsin sonra da mit ve kgb ajanları bunları takibe alsınlar. Bakalım kime çalışıyorlar
    Cevapla
  • radar 6 yıl önce Şikayet Et
    Rus kafası anlayamadımıki, enerji güvenlikleri TCden geçiyor onedenle TC nin savunma sanayisinin geliştirilmesi gerektir
    Cevapla
  • Vahap 6 yıl önce Şikayet Et
    2 milyar dolar vereceğiz, bedavaya almıyoruz
    Cevapla
  • ertugrul 6 yıl önce Şikayet Et
    suriyelilere 50 milyar harcadıktan sonra 2 milyar paramı...
    Cevapla
  • ihsan 6 yıl önce Şikayet Et
    alttaki bürokratlar onun emrinde değilmi laf o bürokratlar abd ajanı demekki engelleme peşine putini uyar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle