Erdoğan'dan kritik ziyaret! İmzalar atıldı

Baş başa ve heyetler arası görüşmelerin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Kuveyt Emiri Şeyh Sabah, iki ülke arasındaki anlaşmaların imza törenine katıldı.

GİRİŞ 14.11.2017 15:21 GÜNCELLEME 14.11.2017 16:32
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Şeyh Sabah, heyetlerini birbirine takdimlerinin ardından heyetler arası ve baş başa gerçekleştirecekleri görüşmeye geçti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Kuveyt Emiri Şeyh Sabah'ın Beyan Sarayı'nda gerçekleştirdikleri baş başa ve heyetler arası görüşmelerinin ardından anlaşma imza törenine geçildi.

Erdoğan ve Şeyh Sabah'ın huzurunda gerçekleştirilen imza töreninde, iki ülke arasında "Spor Alanında İşbirliği Anlaşması" Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile Kuveyt Ticaret ve Sanayi Bakanı ve Gençlikten Sorumlu Devlet  Bakanı Vekili Halid Nasır Abdullah el-Roudan tarafından imzalandı.

"Doğrudan Yatırımın Teşvik Edilmesine Yönelik Mutabakat Zaptı"nı Başbakanlık Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı Başkanı Arda Ermut ve Kuveyt  Doğrudan Yatırımı Teşvik İdaresi (KDIPA) Başkanı Meşal Cabir el Ahmed es-Sabah imzaladı.

"Bilim ve Teknoloji Alanında İşbirliği Protokolü" TÜBİTAK Başkanı  Prof. Dr. Arif Ergin ile Kuveyt Bilimsel Araştırma Enstitüsü (KISR) Genel Müdürü  Dr. Samira Omar tarafından imza altına alındı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 8
  • Savas Yildiz 6 yıl önce Şikayet Et
    Reisimiz yas yere oturmaz, bunu herkes böyle bilsin !!
    Cevapla
  • Uzaylı 6 yıl önce Şikayet Et
    Bize şuan en çok sabır lazım gerisi gelir
    Cevapla
  • ali veli 6 yıl önce Şikayet Et
    kuveyt kapılarını surıyelılere acmıs mı bızım gıbı?
    Cevapla
  • yıldıray 6 yıl önce Şikayet Et
    kuveyt in nüfusu kaç ki kapılarını açsın.
    Cevapla
  • Deli Çavuş 6 yıl önce Şikayet Et
    şimdi kuveytide karıştırmaya kalkarlar!!!
    Cevapla
  • MAHMUT B 6 yıl önce Şikayet Et
    Reis işini bilir. Ona güvenimiz tam. Rabbim onu korusun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle