Yıldırım: Ekonomik kriz senaryolarını yazıyorlar

AK parti grup toplantısında konuşan Başbakan Binali Yıldırım, Ekonomik krizi devreye sokmaya çalışanlara karşı tedbirli olduklarını açıkladı.

GİRİŞ 14.11.2017 12:46 GÜNCELLEME 14.11.2017 13:54
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

AK parti grup toplantısında konuşan Başbakan Binali Yıldırım, 2017'de oyunu nasıl bozduysak 2018 için kaos planları yapanlara ekonomik kriz senaryoları yazanlara karşı da oynanan oyunu bozacaklarını söyledi.

Başbakan Binali Yıldırım'ın konuşmalarından satır başları;

Darbe girişiminden sonra değerlendirme kuruluşları, sözleşmiş gibi Türkiye'nin notunu düşürdüler. Türkiye ekonomisi güçlüdür. İş alemimiz, 80 milyon vatandaşımız rahat olsun. Şimdi 2018 kaos, ekonomik kriz senaryosunu devreye sokmaya çalışıyorlar. Nasıl 2017'de oyunu bozduk, büyüme rekoru kırdıysak, 2018 için de tedbirleri alıyoruz, büyümeye devam edeceğiz. Hedefimiz 2018'de enflasyon ile mücadele. Ülkemizin üzerinde oynanan oyunları bozmaya devam edeceğiz. Biz bu oyunları bozarız.

AK Parti, Türkiye'nin geleceği olmaya, ekonomiden siyasete, uluslararası ilişkilerden toplumsal barışa her alanda etkin çalışmalarını sürdürmeye kararlıdır.

YORUMLAR 2
  • mehmet 6 yıl önce Şikayet Et
    ekonomik krizi kim çıkarıyormuş. biriside bunu açıklasın. yine mi fetö ?. bankalara baksınlar. BDDK die bir kurum ne yaptığını anlayamadık şimdiye kadar biz.
    Cevapla
  • ekonomi 6 yıl önce Şikayet Et
    elektrik faturası kullanım miktarı54 tl artı 16 tl vergi toplam 70 tl
    Cevapla