BİM'den 'ucuz et' satışı ile ilgili açıklama

Türkiye genelinde ucuz et satışı yapan iki market zincirinden biri olan BİM'den konu ile ilgili bir açıklama geldi.

BİM'den 'ucuz et' satışı ile ilgili açıklama
BİM'den 'ucuz et' satışı ile ilgili açıklama
GİRİŞ 06.11.2017 14:50 GÜNCELLEME 07.11.2017 10:02
Bu Habere 67 Yorum Yapılmış

Konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamada şöyle denildi: "Bugün basında çıkan haberlerde ve Et ve Süt Kurumu'ndan yapılan açıklamada, Kurum ile Şirketimiz arasında ucuz et satışı konusunda sözleşme imzalandığı belirtilmiştir.

Et ve Süt Kurumu ile 01.11.2017 tarihinde yapılan sözleşme gereğince, Kurum'dan tedarik edilen karkas etler tedarikçi firmalarımız tarafından kuşbaşı ve kıyma haline getirilerek beşyüz gramlık MAP ambalajlarda hazırlanmış ve bugün itibariyle yurt genelindeki tüm mağazalarımızda satışına başlanmıştır.

KÂR ELDE EDİLMEYECEK

Sözleşmeye konu olan ürünlerin satışından herhangi bir kar elde edilmemekte olup, sözleşme sonuçlarının Şirket operasyonları, faaliyeti ve karlılığında önemli bir değişiklik oluşturması beklenmemektedir."

YORUMLAR 67
  • abdullah 23 6 yıl önce Şikayet Et
    bim in market faaliyetinden çok memnunum.diğer marketlerinde bunları örnek almasını tavsiye ederim.ürünlerde iade olursa hiç itiraz yok,ürünü sorsan hemen bulup getiriyorlar, tarih geçmiş ürünlere rastlamadım,etiket fiyatı ile kasa fiyatı aynı.yalnız gıda,temizlik dışındaki ürünleri de başkaları satsın.televizyon,tencere,ayakkabı ,terlik bunları satmasını uygun bulmuyorum.bu yahudi mantığıdır.herşeyi benden alsınlar ben kazanayım bu Müslümanlara yakışmaz.
    Cevapla
  • OnnuR 6 yıl önce Şikayet Et
    Sanırım siz bu BİM de satılmasını istemediğiniz malları satıyorsunuz. BİM i örnek almasını tavsiye ettiklerinizden değil misiniz ?
    Cevapla
  • Mahmut Akar 6 yıl önce Şikayet Et
    Et alımında acilen sınırlama getirilmelidir. Etin en fazlasını Esnaf alarak vatandaşa pahalı et kalıyor. Esnafta insafsızlık yapmasın...
    Cevapla
  • Etci 6 yıl önce Şikayet Et
    Yurtdisinda etin kilosu Turkiye ile ayni ama alim gucleri Turkiyenin 3 kati. Yani et bizdekinin 3te biri fiyatina yeniyor. Suan 45 TL ise yagsiz kusbasi aslinda 15TL olmasi gerekiyor. Etseverlere duyrulur.
    Cevapla
  • milletin ferdi 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu nasıl hesap böyle? Alım gücü üç kat fazlaysa Türkiye’ye göre kişi başı ortalama üç kat fazla üretiyor demektir. Üç kat fazla üreten üç kat fazla tüketebilir. Genel rakamlardan gidersek senden üç kat fazla üreten birinin hiçbir zaman alım gücüne erişemezsin. Diğer şeylerde erişemediğin alım gücüne ette niye erişebileceksin, var mı bunun mantığı? Türkiye’de etin pahalı olmasının sebebi et üretiminin (daha doğrusu arzın) yetersiz olmasıdır. Kişi başı et üretimi fazla olan ülkeler bizden geri de olsalar, diğer kalemlerde alım güçleri bizden daha düşük bile olsa bolca et tüketebilirler.
    Cevapla
  • vatan 6 yıl önce Şikayet Et
    ne fark etti sabah kapı açılıyor piyasada ki lokantalar dolapta ne kadar et varsa alıyor vatandaş yine avucunu yalıyor
    Cevapla
  • ADANALI 6 yıl önce Şikayet Et
    Lokantalar eti 20-25 lira arasına alıyor arkadaşım sen neyden bahsediyorsun?
    Cevapla
  • milletin ferdi 6 yıl önce Şikayet Et
    Lokantacılara ayrıcalık mı yapıyorlar, sen de kapı açılınca girersin olur biter.
    Cevapla
  • DELİBEY 6 yıl önce Şikayet Et
    Türk aklı hemen devrede... mantıklı... olacak bu...
    Cevapla
  • doğrusu 6 yıl önce Şikayet Et
    lokanta 31 TL ye et alırsa batar azizim.
    Cevapla
  • Gariban 6 yıl önce Şikayet Et
    Oncelikle herkese selam kiyma fiyati satis 29 tl iken nasil olurda kar kazanmadan 29 satiyor bu 1 2 cisi et evrupada kesilmis temizlenmis kelle ve iskembe ciger olmamis halile kg 3 euro tum tosun fiyati bu Baba yigit olan karsiz et gelisi 20 tl yapar buna sirt pirzola bud bonfile en kiral ette dahil satacak baba yigit varsa soleyin bizim insanimiz kasaplarimiz firsatcilik yaparsa devletimizda oksayarak incitmeden ucuza alir karinida mislile katar yine ucuza satar kimsede bana bu konuda ilikten bahsetmesin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle