Türkiye Erdoğan'ın açıklamasını bekliyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün yerli otomotiv markası üretecek konsorsiyumu açıklayacak.

Türkiye Erdoğan'ın açıklamasını bekliyor!
Türkiye Erdoğan'ın açıklamasını bekliyor!
GİRİŞ 02.11.2017 09:09 GÜNCELLEME 02.11.2017 09:14
Bu Habere 50 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün yerli otomotiv markası üretecek konsorsiyumu açıklayacak.

Erdoğan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Ana Bina Konferans Salonunda gerçekleştirilecek olan 'Türkiye’nin Otomobili Projesi Ortak Girişim Grubu İşbirliği Protokolü İmza Töreni'nde açıklamayı yapacak.

Erdoğan Azerbaycan dönüşü gazetecilere yaptığı açıklamada, bugün yerli oto ile ilgili lansmanı Külliye’deki kongre merkezimizde yapacaklarını belirterek, "Bu konu ile ilgili gerek TOBB, gerek Bilim Sanayi Teknoloji Bakanlığımız çalışmalar yaptılar. Neticede sektördeki en önemli beş kuruluşumuzun bir araya gelmeleriyle, inşallah biz de kendi elektrikli otomobilimizi üretir konuma geleceğiz. Bu beş marka firmamız bu işe el atmış durumda. Lansmanını perşembe günü yapacağız." dedi.

Toplantı saat 13:00'te başlayacak.

YORUMLAR 50
  • Sert mülayim 6 yıl önce Şikayet Et
    60 bin elektirikli araba aynı anda araçlarını şarza koyarsa Türkiye nin tüm şebeleleri çöker dünyaca ünlü türk mühendimiz söylemişti nükleer santraller yetirse sanırım ihtiyacı karşılar
    Cevapla
  • A.S 6 yıl önce Şikayet Et
    Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez
    Cevapla
  • Sivaslı 6 yıl önce Şikayet Et
    Heyecanla bekliyoruz, açıklansın artık firmalar
    Cevapla
  • Olsa Ne Olmasa Ne 6 yıl önce Şikayet Et
    Köprülere dönmesin sonra bu yerli otomobil işi de. Köprülerde nasıl belli bir araç sayısını garanti edip sayı düşük kalınca devletin kasasından yani vatandaşın cebinden ödeniyorsa paralar, yine Yap İşlet Devret mantığı ile yılda şu kadar araç satışı garanti edip te yine milletin cebindeki paralara göz dikmeyin. Ve ayrıca benzin olmuş kaç para, araba yerli olsa ne olmasa ne artık vatandaş binemedikten sonra. ÖTV-MTV-KDV-AKARYAKIT-TRAFİK SİGORTASI-KASKO-YILLIK BAKIM v.s. Evin önünde yatan bir aracın 1 yıllık maliyeti ortalama 2.500 TL.
    Cevapla
  • Hasan 6 yıl önce Şikayet Et
    Elektrukli mi. Ne diyorsunuz siz ya
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle