Milyonlarca gence iş fırsatı

Hükümet, uzun süre iş bulamayan, madde bağımlısı, sosyal yardım yararlanıcıları, gençler gibi dezavantajlı kesimlere iş bulmada destek vermek için önemli bir projeye daha imza attı

Milyonlarca gence iş fırsatı
Milyonlarca gence iş fırsatı
GİRİŞ 05.10.2017 12:29 GÜNCELLEME 05.10.2017 12:29
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

 "İş Kulüpleri Projesi"yle mülakat teknikleri, özgeçmiş hazırlama, kariyer planlama, telefonla görüşme gibi hem teorik hem pratik bilgilerle gençler kısa sürede iş bulacak. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, iş kulüpleriyle gençlere fırsat penceresi açtıklarını söyledi.

PROJE 9 İLDE START ALDI
Çalışma Bakanı Sarıeroğlu'nun start verdiği proje ilk etapta İstanbul, İzmir, Ankara, Bursa, Çanakkale, Denizli, Sakarya, Trabzon ve Mersin'de uygulanacak. Projeyle dezavantajlı gruplara iş arama motivasyonu kazandırılması, çalışmak isteyen herkese göre iş olduğu fikrinin oluşması, iş arama kanallarının gösterilmesi ve kişilerin özgüveninin yükselmesi hedefleniyor. Kulüplerde hedef grupların ihtiyaçlarına göre müfredat belirlenecek. 4 günden 2 haftaya kadar değişen programlar düzenlenecek. Kulüplerde gençlere özgeçmiş hazırlamadan iş görüşmelerinde mülakat yapma tekniklerine kadar birçok başlıkta eğitim verilecek.

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 4
  • İşsiz 6 yıl önce Şikayet Et
    İş bulamadığı için kafayı yeme ihtimali olanlar ne olacak
    Cevapla
  • adalet 6 yıl önce Şikayet Et
    Doguda niye yok
    Cevapla
  • ali 6 yıl önce Şikayet Et
    allah yar ve yardımcımız olsun.galipolan allahtır.
    Cevapla
  • muhammed 6 yıl önce Şikayet Et
    bu memlekette devletine milletine bağlı olarak yasadışı hiç bir işe girmemiş devlet terbiyesiyle büyütülmüş aç susuz kalsalarda hırsızlık yapmamış , kimsenin çocuğunu zehirlememiş namusu onuruyla aç gezsede kimseye belli etmemiş gençler işsizken..dağda yakalanan pkk ya bile iş verilirse bu düzen bozulur..
    Cevapla