Bitcoin'e resmi onay

Japonya'da Bitcoin'in de alınıp satılabildiği 11 kripto para işlem platformuna resmi onay verildi.

Bitcoin'e resmi onay
Bitcoin'e resmi onay
GİRİŞ 30.09.2017 09:21 GÜNCELLEME 30.09.2017 09:21
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Japonya Finansal Hizmetler Ajansı (JFSA) 11 şirketi kripto para işlem platformu operatörü olarak lisansladı.

Japonya'da hükümet, yasaklamaya giden Çin ve Rusya'nın aksine Bitcoin'i resmen tanımış ve operatörleri başvuruya davet etmişti.

Karar, 2014 yılında dünyanın en büyük bitcoin işlem plaformuyken çöken Tokyo merkezli Mt Gox'ın başarısızlığnın tekrarlanmasından kaçınmayı amaçlıyor.

YORUMLAR 8
  • VÉNUS HOTTENTOTE 6 yıl önce Şikayet Et
    Japonya Bitcoin kapitülasyonu
    Cevapla
  • Akif BEYİT 6 yıl önce Şikayet Et
    bitcoin yasaklanmalıdır. mal ve hizmet içermeyen karşılıksız bir şifreyi verip değerlerinizi elinizden alacaklar. böylece dünyayı soyacaklar. şifreden para mı olur. kağıt para bile en azından altına dönüştürülebiliyor. yeni bir maden bulmuş gibi şifre madeni bulmuşlar. satıyorlar. insanlar da şifreleri para diye kullanacak. sanal paranın arkasında fiziksel birşey yok. doların arkasında dolarla alabileceğiniz herşey var.
    Cevapla
  • Halt 6 yıl önce Şikayet Et
    İyi halt etti.Artık dünyadaki dolandırıcılar soyguncular paralarını daha rahat kazanır.Bitcoinin özelliği herhangi bir devlet tarafından kontrol edilememesidir. Teröristler,mafyalar,fidyeciler,hackerlar sevinmiştir.
    Cevapla
  • trafik çilesi 6 yıl önce Şikayet Et
    Dünyanın oynadığı en büyük oyun. Devletlilerimiz ayakta uyuyor. 30 sene sonra herşey için çok geç olacak...
    Cevapla
  • trafik çilesi 6 yıl önce Şikayet Et
    eteryum yazmaktaki sorun nedir? ne iş yaptığımı bilmiyorsun gereksiz yere muhalefet kasıyorsun. sanal parayla alakalı arastirma yapmaya ne dersin? biraz kendini geliştirmiş olursun.
    Cevapla
  • vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Ethereum'u eteryum olarak yazmandan belli oluyor ne kadar ilgili olduğun kardeşim. Yaptığın yorumdan da iktisat ve ekonomi bilgini görebiliyorum. 30 sene sonrasına dair öngörün de takdire şayan. Yorum yapmaya devam et, okuması eğlenceli oluyor.
    Cevapla
  • trafik çilesi 6 yıl önce Şikayet Et
    vatandaş kardeşim yıllardır forex, eteryum, first coin ve bitcoin işleriyle uğraşıyorum. elhamdülillah büyük resmi gördüm. sana tavsiyem iktisat, ekonomi öğren, 30 sene sonra bu sanal paranın Türk Lirasına verdiği zararı kim karşılayacak?
    Cevapla
  • vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    büyük resmi görmüşsün kardeş helal olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle