Yapılamaz diye dalga geçmişti! Erdoğan yaptı

Mega projeler hız kesmeden devam ederken Refah Partisi'nin 1997 yılında gündeme getirdiği yerli ve milli projeler ile dalga geçen Hürriyet gazetesinin karikatürü tekrar gündemde...

Yapılamaz diye dalga geçmişti! Erdoğan yaptı
Yapılamaz diye dalga geçmişti! Erdoğan yaptı
GİRİŞ 26.09.2017 11:23 GÜNCELLEME 26.09.2017 11:24
Bu Habere 55 Yorum Yapılmış

Dönemin Başbakanı merhum Necmettin Erbakan'ın 'Yeniden Büyük Türkiye Projesi' başlığı ile açıkladığı projeler arasında boğazdan tüp geçit, Körfez geçiş köprüsü, Ankara-İstanbul arası hızlı tren ve 81 ile havaalanı gibi projeler yer alıyordu. Gazetenin dalga geçer bir dille verdiği haberde yer alan projeler AK Parti tarafından tek tek hayata geçirildi bazıları ise son aşamada.

Boğaz'dan tüp geçit (Avrasya) Gebze'den köprülü geçit (Osmangazi Köprüsü) Hızlı Tren, Duble yollar tamamlanan projelerden sadece bazıları. 

YORUMLAR 55
  • Adnan 6 yıl önce Şikayet Et
    Hocanın ömrü yetmedi, ama öğrencisi Hocasını mahcup etmedi,
    Cevapla
  • mescere 6 yıl önce Şikayet Et
    mesele hürriyet değil ki mesele bu projeler erbakan hocanın projeleriydi. peki sene 97 iken bunlar planlamış hoca tarafından da şimdi kim olan yapacak. projeniniz hoca prof du uygulayıcı belliki erdoğan. bu projeden sonra ne olacak. hedef nedir... vesselam.
    Cevapla
  • ismail serin 6 yıl önce Şikayet Et
    1974 konyadaki motor fabrikasini temelini sökerek mecli önune getirib merhum hocayi alay konusu yabtilar ustelik mecliste kahkahailen gulmuslerdi hayeleri olmayinca ustelik mandaci olanlarin yapacagi birsey olmaz ulkenin gelismesini önlemekten baska isleri olmaz nihayete öyle oldu.
    Cevapla
  • Yazık 6 yıl önce Şikayet Et
    Hayaline bile tahammül edemeyenler, gerçekleştirildiğini gördükçe kim bilir nasıl bir ruh halindedirler, Allah bilir....
    Cevapla
  • Mustafa AKTAŞ 6 yıl önce Şikayet Et
    Zaten o Günler de belliydi bunların TÜRK DÜŞMANLIĞI Eğer TÜRK olsalardı İNŞALLAH derlerdi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle