Sebze meyve satışında yeni dönem

Bakan Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, meyve sebze satışlarında yeni dönemin Ekim ayında başlayacağını duyurdu.

Sebze meyve satışında yeni dönem
Sebze meyve satışında yeni dönem
GİRİŞ 20.09.2017 16:28 GÜNCELLEME 20.09.2017 16:29
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci,gıda da hem tüketicilerin sağlıklı şekilde ürünlere  kavuşması, kazanması hem de üreticilerin kazanması için mekanizmalar oluşturmak istediklerini söyledi.

Bakan Tüfenkci, "Özellikle sebze ve meyvede standart kap uygulamalarını getirerek, buradaki sebze ve meyve israfını önleme noktasında önlemlerimizi alıyoruz" şeklinde konuştu.

Sebze ve meyveye standart ambalaj getireceklerini açıklayan Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, " Taşımada soğuk zinciri getirerek, soğutuculu araçlarla taşınmasını sağlamak, soğuk depolarda bunları muhafaza etmek, özellikle marketlerde ve manavlarda da yine soğuk zincir içerisinde  tüketiciye ulaştırarak, buzdolabına erişmesini istiyoruz"diye konuştu. 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 34
  • reha 56 6 yıl önce Şikayet Et
    işin aslı şu birileri pazarda yapılan sebze meyve alışverişinden yolunu bulmak istiyor.ambalaj ayağına araya girmek istiyor . soğuk zincirmiş . vatandaş buzdolabı ilemi alışverişe gidecek .tepeden aşağı saçma .
    Cevapla
  • vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    pazarcılar yine çürük ezik dolduracak mı torbaya?
    Cevapla
  • m y 6 yıl önce Şikayet Et
    hadı hayırlı olsun daha pahalı alacaksınız
    Cevapla
  • Omar 6 yıl önce Şikayet Et
    Cozum koordinasyon soguk zinciri sadace mal telefini onler
    Cevapla
  • Hasan 6 yıl önce Şikayet Et
    Tarlada 20 kuruş, pazarda 3 TL dönemi bitecek mi?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle