ASKON şube başkanlarından 'aday' açıklaması

ASKON'un yeni genel başkanınının belirlendiği genel kurul öncesi ASKON Şube Başkanları bir araya gelerek destek verecekleri adayı kamuoyuna deklare ettiler.

ASKON şube başkanlarından 'aday' açıklaması
ASKON şube başkanlarından 'aday' açıklaması
GİRİŞ 24.08.2017 15:21 GÜNCELLEME 24.08.2017 15:23

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği ( ASKON), Şube Başkanları Eylül ayındaki 10. Olağan Genel Kurul ile birlikte yeni başkanını seçiyor. ASKON’un yeni genel başkanınının belirlendiği genel kurul öncesi ASKON Şube Başkanları bir araya gelerek destek verecekleri adayı kamuoyuna deklare ettiler.

ASKON Konya Şube Başkanı Yakup Yıldırım tarafından açıklanan bildirgede şu ifadeler yeraldı;

'GENEL BAŞKAN ADAYIMIZ HASAN ALİ CESUR’DUR'

''Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Şube Başkanları olarak, 10. Olağan Genel Kurul’da destekleyeceğimiz Genel Başkan Adayını açıklamak üzere bugün burada Ankara şubemizin ev sahipliğinde toplanmış bulunmaktayız.

ASKON, gerçekleştirdiği faaliyetler ve gösterdiği asil duruşuyla, inandığı değerler ve savunduğu fikirler ile Türkiye’de en etkin rol oynayan sivil toplum kuruluşlarının başında gelmektedir. ASKON, iş dünyasında marka kimliği kazanmış ve büyük bir camiayı kucaklayan, değerlerine bağlılığını ortaya koymaktan asla çekinmeyen ve bu uğurda bedel ödemeyi göze alan etkin bir kurumdur. ASKON ismi kuruluşundan itibaren görev yapan herkese değer katmıştır ve katmaya devam edecektir.

ASKON misyonu itibari ile dar kalıplara sığdıramayacak hedefleri olan bir gönül birlikteliğidir. Bizler, kuruluşumuzdan bugüne, ülkemiz için üreten ve ekonomiye katma değer sağlayan ama her fırsatta belli sermaye odakları tarafından oyunun dışında tutulmaya çalışılan ahlaklı ve dürüst işadamlarının sesiyiz.

Vizyonu ile ülkemizin ve dünyamızın adalet temelinde yeniden şekillendirilmesi için haklı zenginlikler üreten bir kuruluş olan ASKON’umuz, Eylül ayında 10. Olağan Genel Kurul ile yeni başkanını seçecektir.

Gönülden bağlı olduğumuz, ülkemiz için katma değer üreten bu yapının bir ferdi olmaktan, her daim gurur ve onur duymaktayız. ASKON, ülkemizin kalkınması ve refah seviyesine ulaşması için katma değer oluşturan fertlerden oluşmaktadır. Bu bağlamda ASKON’un liyakat sahibi, ehil, bilgi ve tecrübeye sahip, yeni projeler üreterek bu projeleri hayata geçirebilecek, ASKON’un misyon ve vizyonuna yakışır bir isim ile yoluna devam etmesi en büyük temennimizdir.

Bizler aşağıda isim ve imzaları bulunan ASKON Şube Başkanları olarak, kendisini tanımakla son derece müşerref olduğumuz, ASKON’u değerleri ile birlikte daha da ileriye taşıyacağına inandığımız, bilgi ve tecrübesine güvendiğimiz, adaylık sürecinde göstermiş olduğu performans ve ortaya koyduğu projeler ile bizlerin son derece güvenini kazanan Sayın Hasan Ali Cesur Bey’i 10. Olağan Genel Kurul’da açıkça destekleyeceğimizi belirtir, kendisine başarı dileklerimizi iletiriz.

10. Genel Kurul’da Genel Başkanlık için adayımız Sayın Hasan Ali Cesur’dur. Kamuoyu’nun bilgisine sunar, saygılarımızı arz ederiz.''