Qatar Airways'den yeni atak!

Beş yıldızlı havayolu, 7 Aralık 2017 itibariyle Tayland'ın "Kuzey Gülü"ne uçuşları başlatacak.

Qatar Airways'den yeni atak!
Qatar Airways'den yeni atak!
GİRİŞ 24.08.2017 14:03 GÜNCELLEME 24.08.2017 14:03

Qatar Airways, tatilcilerin istekleri doğrultusunda Tayland için artan talepleri karşılamak amacıyla Tayland'daki dördüncü varış noktası güzel Chiang Mai'a uçuşlara başlayacağını duyurdu.

Yeni güzergâh, Tay başkenti Bangkok ve popüler tatil noktaları Phuket ve Krabi'ye yapılan mevcut uçuşlara eklenecektir.

Haftada dört defa gerçekleştirilecek olan sezonluk uçuşlar Aralık 2017 - Mayıs 2018 arasında geniş gövdeli uçaklarla Doha ve Chiang Mai (CNX) arasında yapılacaktır.

Sakin bir şehir olan Chiang Mai, Bangkok'un karmaşasından ve telaşından bir kaçış sunmaktadır ve sakin atmosferi ve yemyeşil ortamıyla “Kuzeydeki Gül” olarak adlandırılmaktadır. Bir yağmur ormanı içerisinde bulunan Chiang Mai, büyüleyici tapınaklar, mükemmel restoranlar ve inanılmaz doğal manzarasıyla ziyaretçilere unutmayacakları bir Tayland deneyimi sunuyor.

Qatar Airways Grup Ceo’su, Akbar Al Baker: “Tayland, tatilciler arasındaki popülerliğini arttırmaya devam ediyor ve bunun nedenini açık bir şekilde görebiliyoruz. Chiang Mai'a başlayacağımız yeni uçuşlarla, bu harika ülkenin dördüncü güzergâhını sunacağız. Müşterilerimizden gelen yüksek kalitedeki tatil noktalarını arttırma taleplerine yanıt vermeyi sürdürüyoruz.” dedi.

Al Baker sözlerine şöyle devam etti; “Phuket, Krabi ve Bangkok'a yaptığımız mevcut hizmetler özellikle Birleşik Krallık, Fransa ve Almanya gibi Avrupa ülkelerinden gelen müşterilerimiz arasında muazzam popülerliklerini sürdürüyor. Bu yüzden, seyahatçiler için Doha ve Chiang Mai arasında ünlü beş yıldızlı hizmetimizi sunarak yeni bir varış noktasını duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Ayrıca, dünyada yeni güzergâhlara ulaşma taahhüdümüzü ortaya koyarak yolcularımızı istedikleri yerlere uçuruyoruz.”

Qatar Airways, 1996 yılında Bangkok varış noktasıyla Tayland'a uçuşlarına başladı. Bunu daha sonra Phuket ve Krabi'ye yapılan uçuşlar takip etti. Havayolu şu anda günde beş defa Doha-Bangkok, iki defa Doha-Phuket ve haftada üç defa Doha-Krabi uçuşlarını gerçekleştirmektedir.  Bu senenin sonunda Krabi günlük uçuşlara kavuşacaktır; böylece Tayland'a her hafta yapılan uçuş sayısı 60'a ulaşacaktır.

Bu yeni sezona; Prag – Çek Cumhuriyeti, Kiev - Ukrayna ve Saraybosna - Bosna Hersek dâhil olmak üzere Qatar Airways’in duyurduğu seçkin uçuşlarla başlıyoruz.

Skytrax 2017 Yılın En İyi Havayolu ödülüne sahip şirket, bu yılın geri kalanı ve 2018 için heyecan verici yeni varış noktalarını duyurmaya hazırlanıyor: Canberra- Avustralya, Rio de Janeiro - Brezilya, San Francisco - ABD ve Santiago - Şili.

Qatar Airways, Paris Air Show'da gerçekleştirilen 2017 Skytrax Dünya Havayolu Ödülleri'nde prestijli Yılın Havayolu Şirketi de dahil olmak üzere çeşitli ödüller kazandı. Bu, dünyanın en iyi havayolu şirketi olarak Qatar Airways’in aldığı dördüncü ödül oldu. Dünyanın çeşitli yerlerindeki seyahatçiler tarafından En İyi Havayolu olarak seçilen Katar'ın ulusal havayolu şirketi ayrıca, Orta Doğu'nun En İyi Havayolu Şirketi, Dünyanın En İyi Business Class'ı ve Dünyanın En İyi First Class Havayolu Bekleme Salonu ödüllerini de kazanmıştır.