Bu sene Kurban bayramında Osmangazi Köprüsü ve Avrasya Tüneli bedava mı?

2017 Kurban Bayramında köprü ve otoyolların ücretsiz olacağına ilişkin yapılan açıklamalar neticesinde bayramda Osmangazi Köprüsü bedava olacak mı? Avrasya Tüneli bayramda ücretsiz mi? soruları sorulmaya başlandı.

Bu sene Kurban bayramında Osmangazi Köprüsü ve Avrasya Tüneli bedava mı?
Bu sene Kurban bayramında Osmangazi Köprüsü ve Avrasya Tüneli bedava mı?
GİRİŞ 30.08.2017 09:40 GÜNCELLEME 30.08.2017 09:40

Kurban bayramın köprü ve otoyollar ücretsiz olacak mı? 10 günlük tatili fırsata çeviren binlerce kişi planları doğrultusuna karayolunu kullanarak seyahat yapacak. Peki bu sene Kurban bayramında Osmangazi Köprüsü bedava olacak mı? Avrasya Tüneli bayramda ücretsiz mi? 

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’ınca yapılan açıklamada 2017 yılı Kurban Bayramında köprü ve otoyolların ücretsiz olacağı vatandaşa bildirmişti..

Buna göre, Kurban Bayramı dolayısıyla 30 Ağustos Çarşamba saat 00.00'dan başlayarak, 5 Eylül Salı günü saat 07.00'ye kadar Karayolları Genel Müdürlüğü sorumluluğundaki otoyollar ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden geçişlerde ücret alınmayacak.

Belediyeler ve bunların kurdukları birlik, müessesse ve işletmelerce yürütülen toplu taşıma hizmetleri de 1 Eylül Cuma saat 00.00'dan başlayarak, 4 Eylül Pazartesi günü saat 24.00'e kadar ücretsiz olacak.

YAVUZ SULTAN SELİM KÖPRÜSÜ BAYRAMDA BEDAVA OLACAK MI?

Geçen sene hizmete alınan Yavuz Sultan Selim ücretsiz olmayacak. Otomobiller bayramda Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nden 12 lira 20 kuruşa geçiş yapacak.

OSMANGAZİ KÖPRÜSÜ BAYRAMDA ÜCRETSİZ OLACAK MI?

Geçen sene hizmete alınan Osmangazi Köprüsü ücretsiz olmayacak. Otomobiller bayramda Osmangazi Köprüsü’nden 65 lira 65 kuruşa geçiş yapacak.

AVRASYA TÜNELİ BAYRAMDA BEDAVA OLACAK MI?

20 Aralık'ta açılışı gerçekleştirilen Avrasya Tüneli'nde otomobiller için geçiş ücreti 16,60 lira, minibüsler için ise geçiş ücreti 24,90 lira olarak uygulanıyor.