Milyonların beklediği haber geldi! Anlaşma tamam

Milyonlarca kamu çalışanı ve memur emeklisinin dört gözle beklediği maaş zammında taraflar anlaştı.

Milyonların beklediği haber geldi! Anlaşma tamam
Milyonların beklediği haber geldi! Anlaşma tamam
GİRİŞ 22.08.2017 03:15 GÜNCELLEME 22.08.2017 13:56
Bu Habere 232 Yorum Yapılmış

Hükümet ile sendikalar arasındaki "4. Dönem Toplu Sözleşme Görüşmeleri" kapsamında, kamu çalışanları ve memur emeklilerinin maaşlarına 2018 yılının ilk 6 ayı için yüzde 4, ikinci 6 ayı için yüzde 3,5; 2019 yılının ilk 6 ayı için yüzde 4, ikinci 6 ayı için yüzde 5 zam yapılması konusunda anlaşmaya varıldı.

BAKANLIKTAN AÇIKLAMA

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, toplu sözleşme görüşmeleri kapsamındaki müzakerelerde Kamu İşveren Heyeti ile Kamu Görevlileri Sendikaları Heyeti arasında anlaşmanın sağlandığı belirtilerek, şu bilgilere yer verildi:

"2018 yılının ilk 6 ayı için yüzde 4, ikinci 6 ayı için yüzde 3,5; 2019 yılının ilk 6 ayı için yüzde 4, ikinci 6 ayı için yüzde 5 zam yapılması hususunda anlaşmaya varılmıştır. Ayrıca 6 aylık dönemler halinde gerçekleşen enflasyon oranının öngörülen artış oranını aşması halinde enflasyon farkı da ödenecektir."

Açıklamada, taraflar arasında sağlanan anlaşmaya ilişkin imza töreninin Bakanlığın Reşat Moralı Toplantı Salonu'nda bugün yapılacağı duyuruldu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 232
  • Eyt mağdurları 6 yıl önce Şikayet Et
    Çok şükür deyin .
    Cevapla
  • başkan 6 yıl önce Şikayet Et
    başkan vekil adayı her halde
    Cevapla
  • kululu 6 yıl önce Şikayet Et
    ey memurlar size maas begendiremiyoruz tarlada aksama. kadar 55 lira yevmiyeyle capa yapanlarda insan unutmayin. Eyitim aldiniz diye bisey sanmayin 20. yuzyildayiz. Siz cikin biz calisiriz devlete hem de yarisi parayla feda olsun vatanima.
    Cevapla
  • evet_isyan 6 yıl önce Şikayet Et
    memur olduktan 6 ay sonra görürürüm ben seni:) Ve böyle boş konuştuğun için asla memur olamazsın sen.
    Cevapla
  • yp50 6 yıl önce Şikayet Et
    hah haaaaayyyyyyyyy
    Cevapla
  • memura 6 yıl önce Şikayet Et
    Memura çok iyi bir zam bekliyorduk. Ama sonucu hüsran oldu. Artık vergi dilimlerini oyanarak bi güzellik yapar lar diye bekliyoruz..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle