Altında büyük tehlike var! Ülkeler harekete geçti

Bitcoin işlemlerini kontrol altına almak isteyen ülkeler kervanına Çin ve Japonya’dan sonra Avustralya da katıldı.

Altında büyük tehlike var! Ülkeler harekete geçti
Altında büyük tehlike var! Ülkeler harekete geçti
GİRİŞ 17.08.2017 15:34 GÜNCELLEME 17.08.2017 15:35
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Çin ve Japonya’nın dijital para birimlerine yönelik regülasyon hamleleri ardından Avustralya’da bu ülkelere katılarak bu yönde adım atmayı planlıyor.

Avustralya Adalet Bakanı Michael Keenan yaptığı basın açıklamasında, “Finansal suç tehlikesi yeni teknolojiler ortaya çıktıkça gittikçe büyüyor.  Alacağımız önlemler suçluların gizlenmesinin önüne geçecek.” dedi.

Tamamen bağımsız yapısı ve takip edilemez oluşu nedeniyle dijital para birimleri kara paraaklama ve terörizm finansmanında da kullanılabiliyor.

Bitcoin şu sıralar günlük bazda yüzde 8,5 artışla 4.442 dolardan Eteryum ise yüzde 4 artışla 307 dolardan işlem görüyor.

 

YORUMLAR 27
  • yunus 6 yıl önce Şikayet Et
    Bir dönem hatırlıyor musunuz altın 110 oldu sonra 75 leri gördü milleti altından soğuttular yok güvenli liman olmaktan çıktı şudur budur milletin altınını panikle satış yaptırıp zarar ettirdiler şimdi altın ne durumda,dünyadaki küresel oyunlar ve oyuncular olduğu sürece adı üzerinde altın değerlenmeye devam eder ayak oyunlarına gelmeyin alın ve sadece uzun vade düşünün paniklemeyin satış yapmayın.
    Cevapla
  • Mehmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Dün daha yeni okumuştum bu yazıyı ve altında ki değerlendirme kayda değer
    Cevapla
  • IYI 6 yıl önce Şikayet Et
    Peki bitcoinin sahibi kim?doların gerçek sahipleri olmasın.Ben güzele güzel demem güzel benim olmayınca. Milli sanal para.Türk Elektronik Para,TEP
    Cevapla
  • dilmera 6 yıl önce Şikayet Et
    Rothchild ailesinin para birimi,bütün amaçları doları egale edip kendi para birimleriyle dünyayı yönetmek.Ergün dilerin bu konu hakkındaki yazılarını okursanız aydınlanırsınız.
    Cevapla
  • ihsan 6 yıl önce Şikayet Et
    bu işlem küreselcilerin oyunu sakın oyuna gelmeyin bu parayı kullanmayın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle