Beyaz Saray: O ülke ile savaştayız

Beyaz Saray baş stratejisti Bannon, "Çin ile bir ekonomik savaştayız. Eğer biz şu anda gittiğimiz yolda ilerlemeye devam edersek, 25-30 yıl sonra egemen olan onlar olacak" dedi.

Beyaz Saray: O ülke ile savaştayız
Beyaz Saray: O ülke ile savaştayız
GİRİŞ 17.08.2017 10:09 GÜNCELLEME 17.08.2017 10:09
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Beyaz Saray baş stratejisti Steve Bannon, ABD'nin hali hazırda Çin ile bir ekonomik savaşta olduğunu söyledi.

Bannon, "Çin ile bir ekonomik savaştayız. Delice bu konuya odaklanmalıyız. 25 veya 30 yıl sonra birimiz egemen olacağız. Eğer biz şu anda gittiğimiz yolda ilerlemeye, kaybetmeye devam edersek, 25-30 yıl sonra egemen olan onlar olacak" dedi.

ABD Başkanı Donald Trump Beyaz Saray'daki ilk günlerinden beri Çin'i "manipülasyonun büyük şampiyonu" olmakla suçluyor. Geçtiğimiz günlerde Trump, ticaret ofisine Çin’in Amerika’dan fikri mülkiyet hırsızlığı yapıp yapmadığını inceleme talimatı veren kararnameyi imzaladı ve "Bu büyük bir adım ve bu daha başlangıç" dedi.

 

YORUMLAR 25
  • HATEM 6 yıl önce Şikayet Et
    en yakın zamanda çökün inşallah..geberin lan yankiler. kıyaslamak gerekirse yaşasın çin diyorum o zaman
    Cevapla
  • Alper 6 yıl önce Şikayet Et
    Sayısız AH alan katiller sürüsü bir gün cehenneme gidecek umarım,bunlar dinle imanla alakası olmayan barbar yaratıklar.
    Cevapla
  • Bir yol 6 yıl önce Şikayet Et
    Bir ekonomik savaş eksikti
    Cevapla
  • dede 6 yıl önce Şikayet Et
    amerika afkanistana çinin obolgedeki enerji yataklarını konturul almaya çalışiyor turkiyenin etrafındaki gibi savaş cikartıp dunyadaki devletleri enerji yataklarını elegeçiriyor
    Cevapla
  • Abı 6 yıl önce Şikayet Et
    Abd'nin bugün dünyada ve özellikle Ortadoğu'da saldırganlaşmasının ve alan tutmaya çalışmasının sebebi 2030 yılından sonra dünya hegomanyasını kaybedecek olmasındandır.Özelliklede petrol ve doğalgaz bölgelerine bu süreye kadar hakim olmak istiyor.Şu anda Çin zaten Afrika'yı tutmuş durumda ve Orta Doğu'da da oldukça etkin.Büyük fillerin tepişmesinden tabiki petrol ve doğalgaza sahip İslam dünyası eziliyor.Ama Abd bu üstünlük mücadelesini kaybetmek üzere.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle